Helló.
Hát nem viselt meg, csak eléggé meglepődtünk tesómmal, igaz nem vagyunk az ilyen nagy forgalomhoz hozzá szokva, és amit írtam azt azért hogy azért van az amiért szidnak (minket is vagy bárkit), de persze én nem szidlak, meg tisztellek is mert idősebb vagy! Ha megyek én is utcán akkor nem birom megállni hogy ne veressem neki! Igaz jó, hogy ha már Fighterkedünk tesómmal egy versenyző sem tud szinte normálisan menni utcán! Legalábbis én! Igaz amikor mentem a faterom Busájával legelőször dirett belementem a vízbe és aztán meg bornoutoltam vele vagy 10 métert gázból
Kedves .IMI. motoros társam, ez úton szeretnék tőled elnézést kérni, hogy megzavartam, nyugodtnak induló hosszú hétvégédet. Hidd el nem akartam neked ekkora traumát okozni egy hétköznapi motorozással, remélem végig tudtad azért aludni az éjszakát és nem sírtál fel álmodban, azt nem venném a lelkemre. Azt elismerem, hogy nem így kell közlekedni (mindíg), de vannak helyzetek, amikor oda kell tenned magad, ez egy ilyen volt, (egyébként, nem volt "izomból"). Azt viszont nem értem, hogy motoros létedre, ez miért viselt meg ennyire? Mert, hogy a 80 éves nagyanyámnak, megáll a pacemakere az oké, de Te mint motor tulajdonos, tudod mi a dörgés, ha nem akkor majd kialakul nálad is.
Majd alkalom adtán jusson eszedbe eme bölcs hozzá szólásod: "Nem is csodálom hogy szidják izomból a motorosokat " üdv. Haya
nagyon sajnálom hogy nem tudtunk menni a nász menetre, készültünk nagyon Samepityu barátommal de indulás előtt felhőszakadás volt nálunk . utólag is sok boldogságot Gyikarc kollégának (egyben részvétem is szeretném kifejezni . )
Én benne vagyok ha jó idő lesz!
Felriadtatok?
Hát nem viselt meg, csak eléggé meglepődtünk tesómmal, igaz nem vagyunk az ilyen nagy forgalomhoz hozzá szokva, és amit írtam azt azért hogy azért van az amiért szidnak (minket is vagy bárkit), de persze én nem szidlak, meg tisztellek is mert idősebb vagy! Ha megyek én is utcán akkor nem birom megállni hogy ne veressem neki! Igaz jó, hogy ha már Fighterkedünk tesómmal egy versenyző sem tud szinte normálisan menni utcán! Legalábbis én! Igaz amikor mentem a faterom Busájával legelőször dirett belementem a vízbe és aztán meg bornoutoltam vele vagy 10 métert gázból
Majd alkalom adtán jusson eszedbe eme bölcs hozzá szólásod: "Nem is csodálom hogy szidják izomból a motorosokat
Ezt titkolóztam mikor kuncsorogtam körbe az email címeket..
nagyon sajnálom hogy nem tudtunk menni a nász menetre, készültünk nagyon Samepityu barátommal de indulás előtt felhőszakadás volt nálunk