ÁÁÁÁ ahoz azért túl jó állapotban van. Nagy baja végülis nincsen szerintem max 10-15 ezer ráfordítással egy tökéletes állapotú motort lehet belőle csinálni. Akkor inkább megcsináljuk, azt jó elsz itt a faluba lótifutizni. Kitakarítom a karbit, szimering csere, vezetékelés, irányjelző relé, meg megcsinálom a kilóméter órát, és olyan mintha új lenne.
Hát figyelj, nehezen akar tőle megválni, de azt mondja, hogy így ne igazán szeretné eladni emrt enm tudná annyirét amennyit igazából érne, pár dolgot megcsinálna rajta, és akkor 70 ezer forint körül. Persze ez egy alkuképes ár.
1990-es ávjárat, az újabb fajta karbi van rajta.Nem tudom, hogy mi a neve ezeknek. 4 sebességes. vezetékelés elég gány meg az irányjelzőhöz egy relé kéne.De a vezetékelést apám haverja megscinálná fillérekért. Rendbe akaja amúgy apám magának rakni kicsit, hogy normálisan nézzen ki meg en legyen ilyne gány. De ha komoly érdeklődő lenne, szerintem odaadná.
Hoyg szétszedve érted? Ahogy most van? Metr most cska lábtartók nincsenek rajta, a dekli is rá van rakva cska folyik az olaj mert szimeringes a berúgónál.
Okés, bocs, csak elég fos napom van..ma nem értem a viccet.
Hát nem tudom, hogy mennyit érne, mert kívülről elég gány. Blokkjára tavaly lett költve 40 ezer forint, viszont most szét van szedve, mert kuplung lamella csere volt, és még enm raktam rá a lábvédőket. Képem az nincsen, de amint lesz időm kicserélem a szimeringet a berugónál, és visszarakom a lábvédőt, és akkor csinálok képet.
Gyuszika hoz egy 6 személyest, meg majdnem mindenkinek van sátra. Mi amúgy ha mindenki jön aki ígérte akkor kb 9-en mennénk. Ti? Tavaly a 6 személyesben 3-man voltunk meg bevittük a motorokat. Igaz ez nem moci találkozon volt, hanem Ördögsziget Fesztiválon, metr a talira csak egynapra mentünk. Most tuti sátorral megyünk. Vagy ha egyedül, én akkor is megyek, metr már tűkön űlök.
Az Ábrányi Lovagok nagyon nagy bulikat szoktak szervezni.Tavaly is kurva jó volt a tali akkor is voltam, idén is megyek. Gyertek bátran ez nem olyan elsz mint a Nyírtéti találkozónak nevezett marhaság.
De az ajánlatom továbbra is áll, ha meggondolod magad.