Én senkit sem akadályoztam! Nem áll szándékomban Amikor pont mellettem volt a motor az olyan 16:40 perc körül lehetett, és utána senkit sem láttunk (motorost)!
Egy kis Yarissal voltam amúgy!
akkor nem én voltam. vagyis ott voltam csak előttem mentek, még utánam jött a férjem egy utassal (a tl-es, jó hangú ). lehet, hogy pont te akadályoztál az előrejutásban?
bocsi
A Busán dupla kipu volt, és mind a ketten egyedül ültek a motoron, az egyikük meg kerékre is vette aztán a kereszteződés után :)
Majd rakok fel ide képet hogy a mienk hogy nézett ki! Sajnos ma elment a háztól! (Hayabusa 210Le)
Jaa amúgy egy érdekes adalék..Akinek olasz motorja van,bátran keresse Oláh Józsit.Olyan faszánúl megcsinálta a gépemet,hogy csak na,jobb lett mint új korában.
A kawasakihoz hasonló szervízeket akik csak arra képesek,hogy kötelező szervízeket csináljanak meg el lehet felejteni..
Nem vagyok visszapillantó szerelő
na meg lehet nem is én voltam, ott volt zzz is. neki is V2 (asszem). mindegy már utólag, hogy ki volt, mert én is azt csinálom, mint Haya. Nem vagyok rá büszke, meg utólag könnyű gondolkodni... de ebbe most ne menjünk bele
Baszki Te is ott voltál?Ha tudom akkor megyek bratyizni mert még veled sem találkoztam élőben..Meg Blazer-rel sem..CSak kamilláztam,hogy ki jöhetett nyíregyről stb.
Anu, nem is akarjuk letagadni
Egy kis Yarissal voltam amúgy!
Éljen az Ifjú PÁR
mégegyszer: gratula!
bocsi
Majd rakok fel ide képet hogy a mienk hogy nézett ki! Sajnos ma elment a háztól! (Hayabusa 210Le)
A kawasakihoz hasonló szervízeket akik csak arra képesek,hogy kötelező szervízeket csináljanak meg el lehet felejteni..
na meg lehet nem is én voltam, ott volt zzz is. neki is V2 (asszem). mindegy már utólag, hogy ki volt, mert én is azt csinálom, mint Haya. Nem vagyok rá büszke, meg utólag könnyű gondolkodni... de ebbe most ne menjünk bele
Fogtatok valamit amúgy?