Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet fekete volt, a busa meg szürke talán, de a V2-es aztán kerózott is
csak vicceltem az akadályozással :) ha fekete volt a v2, az zzz volt, ha piros, az én
Anu, nem is akarjuk letagadni
Amúgy csak volt, mert fater elvitte itthonról délután, de még nem jött haza! Nem jó motor vagy mi a baj vele?
Én senkit sem akadályoztam! Nem áll szándékomban Amikor pont mellettem volt a motor az olyan 16:40 perc körül lehetett, és utána senkit sem láttunk (motorost)!
Egy kis Yarissal voltam amúgy!
Jaja imádom jól meglepett azaz tetek dehogy rabolják....
Acconkád intézte, én csak kiviteleztem... ...na húúúúúzás , mert elrabolják
kisvadóc...de a TL-t akkor sem tudjátok letagadni
Vágom én semmi gáz érthető mit össze idegeskedtem,hogy miért nem tudok belépni .
El is várom, és ezer bocsi...khm ..de csak így vót MEGLEPII
Köszönöm anu nektek is . mindenkinek . akkor majd újra regelek
Gyiki, YOOO volt ott lenni, és örülünk, h örömet okozhattunk !
Éljen az Ifjú PÁR
Jesszus, van még egy HAYA
Köszönjük
gyíkarc, öröm volt rádnézni
mégegyszer: gratula!
annyira danke cudarul elérzékenyültem .
akkor nem én voltam. vagyis ott voltam csak előttem mentek, még utánam jött a férjem egy utassal (a tl-es, jó hangú ). lehet, hogy pont te akadályoztál az előrejutásban?
bocsi
Sok bódogtágot mégegyszer kiscsaládom részirűl öhöm bódogtág..
Rakenróóóóóóó Kibaszottúliszonytosanhálásanköszönjük nagyon jók voltatok . . Köszi mindenkinek
A Busán dupla kipu volt, és mind a ketten egyedül ültek a motoron, az egyikük meg kerékre is vette aztán a kereszteződés után :)
Majd rakok fel ide képet hogy a mienk hogy nézett ki! Sajnos ma elment a háztól! (Hayabusa 210Le)
Jaa amúgy egy érdekes adalék..Akinek olasz motorja van,bátran keresse Oláh Józsit.Olyan faszánúl megcsinálta a gépemet,hogy csak na,jobb lett mint új korában.
A kawasakihoz hasonló szervízeket akik csak arra képesek,hogy kötelező szervízeket csináljanak meg el lehet felejteni..
Nem vagyok visszapillantó szerelő
na meg lehet nem is én voltam, ott volt zzz is. neki is V2 (asszem). mindegy már utólag, hogy ki volt, mert én is azt csinálom, mint Haya. Nem vagyok rá büszke, meg utólag könnyű gondolkodni... de ebbe most ne menjünk bele
Baszki Te is ott voltál?Ha tudom akkor megyek bratyizni mert még veled sem találkoztam élőben..Meg Blazer-rel sem..CSak kamilláztam,hogy ki jöhetett nyíregyről stb.
Köszi szépen,hogy jöttetek! Sajnos csak motorkolompár nélkűl tudtam ott lenni
Fogtatok valamit amúgy?
Hát, ha Haya a Mestered, akkor tényleg le lehet szerelni a visszapillantókat