Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muszáj! Az egész földön élö nök száma meg haladja a sz össz féri lakosság számát. Szal 1 férire a világon jutt 2,5 nő!Ebből az jön le hogy meg próbálom kerseni azt a két csaj t aki számomra adotságaik pont optimálisak és elleszek velük életem végéig!(az a maradék fél meg nem kell mit kezdjek én egy fél növel?még uszi sem tud)
150 körül asszem.
Olyan leszel mint az apriliás haverom aki a Z-ről a galériát feltöltötte. Mindig nőre vadászik a nagy Don Huan.
Akkór azzal ha minden igaz fogok találkozni nyáron!Sok arra a nő akikért járni kell nekem oda!
Jaja.
Földesen van?
Mennyibe volt neki a festés egyébként nem tudod? Mióta kész van nem volt még itt.
Akkor elmagyarázom!
Te vettél 2005. év végén egy vadi zsírúj Kawasaki Z 750 N-et! És aztán eladtad nem is tudom mikor! Van a földesi haverom(Szabó Zoltán, nem Tikász Zoli) így ahogy van tőled megvette a motor, és most idén AIRBRUSHOLTATTA le!

Így ok minden akkor?
Dehogynem, bár 7500-anként szerviz van, akkor tuti kell tisztítani.
Amúgy meg a Tuono-ba csak gyári szűrőt láttam, 7-8000 Ft.
A duplájáért már van sport is, talán jobban megéri.
Én valahogy tartok a légszüröktöl!Mármit a spotr szüröktöl!Sok igénylést igényelnek.mindig takarítgatni meg fujni sprayvel!macerás!nem?
Balu: mikor lesz már kész a szamarad?
Vettem K&N sportlégszűrőt az enyémbe, miatta teljesen elszaródott a tuti beállításom.
Most csinálhatom újra, amint nem fog végre esni...
Akkr jó! Én komolyabban belesem mertem gondolni miröl van szó!
Én értem simán. Mi lenne ebben a bonyolult?
Sziasztok!
Ebbe jó bele kuszálódtatok!
Szerintem már ti sem értitek!
Nem a #Zé Zolira gondolok. Hanem arra a Zolira akinek a koponyás Z-je van. Ami a tied volt.
Nem mert nem az övé volt.. Az övé fekete volt az enyém meg szürke..
Tényleg ba+. Pedig már néztem többször is, és soha nem jött volna le, hogy a Zoli gépe balué volt.
Nem,az enyimé vadonatúj volt..
Ki van zárva mert nem tudom.. Az enyém vadonat új volt.. És nem volt összefestve a tank..
Jaja
Nézd meg Balu adatlapján a képei közt!
Ehh a Zoli kawája a balué volt?
Nem tudom,abban maradtunk,hogy hívom ha megyek.Ha megállna kicsit az eső akkor lehet motorra pattanok és behozom a szamarat.
szebb napot
mekkora nyomiság ez az idő