Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no, ma sem hazudtoltam meg a nevem . egyébként meg szólj rá az előttem menőre, hogy ne mutasson példát, mert gyorsan tanulok
Nade "izomból...."
Ja, tényleg...
Te nem lehettél, mert te Hayával motoroztál
Ááá, nem én voltam
Gonooooosz
Csak a legényélettől búcsúzott el. Maj' most megtudja , milyen , mikor a zasszony behúzza a kéziféket
Hát szépen sikerült "elbúcsúztatni" Gyikit
Most ér ide hozzánk az a szájbaqrt eső
Jah, az a tl-hang odabasz
Hazaértem de Nyíregyen elkapott az eső.Jóvolt ez a kis motorozás Debibe.A TL nek nagyon durva hangja volt
Amúgy örültem hogy találkoztunk veletek
Ó simán, Te olyan hangja volt a motornak
hali. mondta kiscsacsa jössz teis szoboszlora . király
Tenksz, h jöttetek
A kipuff kitartott hazáig a háccsóűlésen?
Na hazaértünk Balu, jóóó volt
Jártam nemrégen arra, de nem vertem izomból, mer' utassal voltam.
Ja meg persze Debrecenbe volt.
Nem tudom ki volt az aki egy Hayabusával, meg valami V2-es géppel izomból verték neki kocsi sorok közt a Media Marktól a Metró fele!
Nem is csodálom hogy szidják izomból a motorosokat
A visszapillantóba belenéztem semmi, eltelik fél másodperc már mellettem is volt!
Már azért is írom, hogy biztos jó (neki) meg minden de aki kocsiban ül vagy mással közlekedik elég nehéz! És én mindig nézem az összes kibaszott visszapillantót! Nem is szidom egyiket sem, amíg nem követ ellenem el hibát! Szóval elég rossz volt
Nem 1 hengeresre gondoltam, hanem valami sor4-re.
Csá! Szerintem ne cseréld öreg 400-ra, nehogy úgy járj mint én, pedig ez még csak 5 éves és full generál kell szinte :(
Na igen akkor nem ártana belehúzni. Mondjuk idén még csak vagy 2* voltam pecázni. A motorcserébe is jó lenne már belehúzni, de nem akar sikerülni. Senki nem akar adni érte egy öregebb 400-as akármit.
Biztos igaz az..
Nekem már jól kezdödött az idény 2.9 es csuka!Huzzatok bele, mert lemaradtok!
Bizony ám hogy jó.