Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áttudom érezni a helyzeted én is ebben a cipőben topogok. Csak ugye nekem legalább a kawánál meglehetett húzni egy minimum határt, mert itt főként esztétikáról van szó. Gyűjtök meg közben muternak adósságot törlesztek és nem vagyok sehol. Nyáron a gyűjtés és spórolás látszatja elveszett azon a bizonyos napon.
igen, csak kölcsön kérek apámtól és nyáron adom meg neki folyamatosan... szóval
ahoz képest a benya már apropénz.
csá! gyertek hetvégen tankira. . szedd ossze a kornyekbelieket.
nagyon belemart már állítólag megcsináltatom ezzel a nagyobb hengerrel és nyáron a garázsba fogom nézni mert nem lesz pénz benyára
Persze bittos.
Csak azé' írtam , mert voltam már én is ilyen dilemmába néhány régebbi vasammal, és volt párszor h egy sima dugó-gyűrű-csapszeg csere felért egy kisebb csodával. Ha kihordósodott , akkor már az sem segít.
Gumipók csak jobban tudja tán nagyon kopott volt mert nem volt elég olaj neki.... pedig én szorgosan töltögettem... de van 1 olyan érzésem annak már mind1 volt mert már mikor megvettem akkor is ugyanigy ette.....
Akkor lehet elég volna egy új dugószett bele, egy henger elhasznál több dugattyút is normál helyzetben, ha nem sérűl meg egy ilyen főtengely-bajságnál.
a henger meg dugó bírta volna még, megállt vmi csapágy... de nem ment szét csak megragadt.... de a henger meg olyan szinten el van kopva h. cserés... visszalehetne tenni de hiába mert enné az olajat mint eddig
És alapból mi múlt el? A forgattyúscsap+tűgörgő? Mer' az jól szét bír cseszni mindent odabent.
hát ha már cserélni kell legyen új, úgy vagyok vele.... meg akkor 435ös lesz
Van itt egy orimoto nevű felhasználó, itt lakik Debibe, neki szoktak lenni bontva drz-blokkok. Lehet érdemes volna ránézni.
hajtókar felújítás + henger csere.... minden hülyeségel együtt ennyit a mindent kibíró drz-ről... beszoptam....
Na mi az a nagy bajság?
a gyári csak a henger 178ezer, + kkell dugó 40ezer meg gyűrűk 16.....
ottkörül.... 125ös motort lehet ennyi pénzé venni
A gyári ettől drágább?
hengerek
Aztakúú (nagyot nyelős szmájli)
~ 250
de az má biztos h. nem a gyári megy vissza mert az drágább mint az Athena 435ccm-es
kise merem írni....
sor4 és nem lesz ilyen gond vele. Mennyi az annyi? 130 140 150?
mingyá elsírom magam olyan drága lesz ez a generál
Hát az biztos