Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSá!Hát kinek nem!Huzna már a pics- be a sok felhő!
Amugy téged nem pikinek becéznek?
szevasztok! tele a tököm az esővel :(
hol vetted? csizma után sztem az lesz a következő
mr. #Zé
mi is kinéztünk, csak mondta M.Zoli hogy mi a helyzet, bár ez várható volt, de mind1 legalább motoroztunk egyet.
El. Habár mi kimentünk a szembenlévő gokartpályára pitezni és láttam ,h arrafordult összességében vagy 50 motoros, de mivel 13óra környékén már egyre jobban esett az eső, igy jobb ,h el lett halasztva.
hát jah, szopacs, akkor elmaradt a program?
HEjjj! Jól beszoptuk ezt a mai napot.
Monnyuk van egy felfujhatós gumicsónakom.
újonnan
újonnan vetted, vagy kéztől?
annyit megér
7900 vagy 8900, nem emléxem már...
http://kepesmotor.hu/konyok_ka... még lehet eztet eg is tudnám venni jövőhéten...
te mennyiért vetetd?
hétfőn nekem még durvábban nézett ki a lábam... nézegettem, nem is olyan drágák amúgy...
vegyél 1 térdvédőt is, ajánlott
nekem is lesz nemsoká, ahogy elsz pénzem vesz csimmát...anyámék nemsokára vesznek vagy kabátot vagy protektoringet...
nekem is 3 évembe telt mire lett minden... szépen folyamatosan veszegettem ahogy lett rá pénz, eddig meg próbáltam nem összetörni magam (több kevesebb sikerrel)
de kesznyűm már van...
könnyen ebszélsz..van kabát, nadrág, csizma...nekem semmi...meg még a lábam se nagyon tudom hajlítani..
méé fos? endurós idő van meg legalább nincs por
forma1-et nem szeretem..sztem unalmas..há vazze ha hamarabb szólsz enm baszom el a pénzem... amúgy meg az idő is eztra fos...így nem lenne fasza..
1 óra mulva forma1, aztán menni kéne valamerre erdőbe
Csumi! Mizujs?
Néha itt is beborul