Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na húzok 4 körül hílak,hogy merre vagy csákó
a hordozó szárát kell megcsiszolni mert valahogy összement a pöcsköszörű
szemtől szembe!
yes
Na megyek szemtelenkedni majd dumálunk
Jóvanna.
Akkor csiszolókorong legyen rajta , ne vágókorong?
ÓÓÓ jeee reggelt ha jönnél be ma nem hoznál mékem egy olyan flexet amit tudsz nélkülözni pár napra jó volna az a kicsi is csak csiszolni kéne .
Hejjj!
Mi van mán a tankipályán? Tegnap már rákészűltem , h kimegyek endurózni az esőben , de vendégek estek be és nem hagyhattam ott őket. Lehet ma délután kimegyek.
arra elmegy
csak haver is vett egy pár darabot 1500ft-ért még az is van lealább 70%-os,csak kisebb hibái vannak,de etkóra elmegy....
akkor az nem 1-2 ezer
na 3e-ért találtam Bridgestone 85%-osat
ennyi pénzert mire kell ? eltüzelni? mert 1-2 ezerert nem erdemes venni , az már szart sem fog. www.tapadás .hu
Hali!

Nem tudjátok merre lehetne kapni cross gumikat olcsón itt a környéken,ahol van is választék! (az olcsó alatt azt értem hogy 1-2 ezer forint körül) Ha esetleg valakinek lenne 16-os hátulra,és 18-as előre az írjon!
na megjöttem a motorozásból, húhh nagyon durván víz van mindenhol, 1 órás motorozás után a csizmából fél deci vizet borítottam ki, még az alsógatyám is átázott
Tegnap este egy motoros elütötte egy ismerősömet a zebrán. Haverom mesélte most, hogy mentek UP-ba és mikor a zebra végén jártak hallottak egy nagy pukkanást meg csúszást, hátra néztek a motor vagy 20-30 méterre a csávó lába eltört a csaj meg ott feküdt a zebrán, de aztán felkelt, nem lett semmi baja. Hívták a mentőket, rendőrség kint volt minden. Azt mondják, hogy a motoros gyorsan mehetett, és az elsőbbséget sme adta meg. Vajon melyik hülye volt az?
na bevittem a motort, 2-3 napon belül szétborítja és megtudom mi a fasz van de dugócsere mindenképp lesz ha már szét lesz borítva, a nagy olajfogyasztás miatt...
Hellószia! Milyen az új mocc?

Vigyázzatok már civil 5ös bmv-vel is nyomulnak a sünök
meg kitudja mikkel még
Ha én iylet, mondok, hoyg eladom a motort (kivéve ha másikat akarok venni) azt ne vedd komolyan....
ÁÁÁ ha nem lennél ki kéne találni feltétlen.
Ez csak egy túlzás volt.
34167-es hsz.
Én sem adnám el semmi pénzért a motort, valami kell ami gurul és nem kell tekerni, meg lábbaql hajtani.
Hát ez ilyen, szard le. Ha szél van akkor csak a környéken flangálok, nem szeretek messzebb menni. Max 70km-es körzetben. De ettől és az esőtől még biztosan nem adnám el a motorom. Pláne ha enduróm lenne.