Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiéd a még...azé aki épp használja...
a mán nem az enyém, de itt áll a garázsba
Há milyen régi motoroddal?Nem is tudtam hogy van még 1 motorod!
fosidő lesz holnap, de ha szarrá ázok akkor is motorozok, igaz a régi motorommal
csákányos! Mizus van?
reggelre betolnád....
betolom, ma elindulok bent is van vasárnapra
Hát méé nem lábán viszed?

(Na jó ez szar poén volt)
sztem a miénkre is felfért volna...a DT pont felfért...
aham, menni kék.... 2 hete nem voltam.... drz lent pihen a garázsban még, vasárnap viszem Gumipókhoz, akkorra tudtam szerezni futót...
ennyire motorkálhatnékod van? dörözövelo mizujs?
fasza, akkor megyek egyedül vki biztos lesz kint
várjál mán..há szerveződöl itten osztán még mánim sincsen... avygis van 4 ezrem de az meg kell a búrára...máma kőtöttem el a benzin árát, mert úgy gondoltma, hogy úgysem megyek...
persze...azon nincsen lámpa..az stunt szimónak készült csak félbe maradt és el lett baszva....
se piros izzó...se plexi... de amúgy ha válaszolnának akkor már írnám a címet azt küldenék..bár hétvégén lehet nem hozza a futár...
tedd át a szimóról
Rakol oda egy piros izzót, meg egy plexit és leragasztod! Megcsináljam neked?
nincsen semmi világítás meg semmi, mert teljesen össze van törve a búra..meg sincs...elhagyom a belsejét, ha megyek vele, esetleg ha levenném...de úgy meg nincsen hátsó pilácsom.... ez evszett ügy sztem...
menjünk ki tankira holnap! nem baj az ha be van törve a búra... átjösz pércsre innen meg megyünk földúton...
Nekem is motorozhatnékom van, de nem tudok, mert nincsen még meg a hátsó lámpabúrám... és még a boltból se válaszoltak 2 napja az e-mail-re...
Az király, mert gondolkoztam elmegyek éjszaka arra De itt fos idő van lehet iszok inkább
Itt jelen pillanatban nem...az ég is tiszta..szerintem itt nem lász már ma...
Esik arra az eső?
az nem baj jelzel addig kézzel azt csumivan...