Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üvözletem
Van egy 40.000 FT értékű utalványom a Debreceni Cívis autósiskolátó 20.000 FT eladom.
régi kép az enyémről!
Ha jól tudom onan vette! Keresztesen van most!Szokott B.újfaluban motorozni.
Ehhh ez a kis szürke meg sokáig a B.újfalusi Ice Tuningban volt kitéve.
Két testvír!
Fasza leszünk rendesen!Nekem is van 400-as gixer cimbim, majd remélem nyáron jön velem forumtalira!
Ja és persze a gsxr 400 is, ezt kifelejtettem a sorból.
Csőcső.
Az biztos hallod. Tudod említettem a multkor, hogy egy szoboszlai ismim is most csinálja a jogsit. Na Ő is zxr 400-ra pályázik. Szembe szomszédom, ha minden jól megy nyáron csinálja az Akorlátozottat és ha a pénze engedi akkor vesz valami 25kw-os 400-ast. Nála minden játszik, zxr, cbr, vfr, rvf, fzr. Remélem összejönnek neki is a dolgok.
Hali!Hát legalább többen leszünk 400-asok!
Köszi a felvilágosítást, nagy kedvenceim pedig az SM 610-esek. Na akkor maradok én inkább a jó kis sor4-nél és beteljesítem régi álmom, veszek egy zxr 400-ast ha elkel a mostani gép.
haver eladta az övét, és vissza vitték neki 3 nap után,mert az egész blokk szét volt hullva odabent:D de haver nem is tudott róla... van vmi törvény ha 3 napig észreveszed h selejtes a cucc,akkor köteles visszavennie,vagy vmi ilyesmi.... ez csak 1 példa,de nem sok jót hallottam ezekről a motorokról...másik havernak is van egy ilyen,de abban 3000km van--->érted,az még csak új 10.000-ig csak kihúzza,aztán gondolom eladja. Rokonomnak egy 510-es van,de mondta h 12.000-nél komplett blokk felújítás....:S inkább gyűjts még egy kicsit,és nézz vmi mást. Remélem a nézeteidet nem változtattam meg nagy mértékben,és nem haragszol rám,hogy elmondtam a véleményemet,tényeket ezzel kapcsolatban.
nah léptem kocsit, motort, utánfutót mosni. Csumiztok.
Okés. Megbeszéltük.
Konkrétan ezt amit belinkeltem vagy az összes Husqvarna SM 610-et?
Ok, még addig mélben elkűdöm a számom és találj időpontot, Debiben összefuthatunk.
Megbeszéltük. Felpróbálom, osztán ha jó rám akkor megveszem tűlled, a w2-t. Maj jövőhéten valamelyik nap, valahogyan.
jááááááj,már felejtsd el ezt a motort :S haver annyit szopott vele,hogy inkább el sem mondom,mert rászoksz a biciklire...
ÁÁÁÁ ezt el sem tudom hinni, hogy csak ennyi az ára. Tavaly mikor motor vétel előtt voltam bezzeg még 750-800E-ért adták őket. Fakk fakk fakk.
A blekenvájtot ajándékba adom , ha valaméket megveszed ötpézért.
Csak mer aszontad 2 van..
Osztán melyiket adnád?
Hejj!
Előszedtem ezeket a bakkancsokat.
Persze tudom tudom. Hát nem hinném hogy megyek, megjött a teljesítmény adóm is, annak is felét kifizettem, meg madarason is elég sok gempát költöttem. Annyi pénzem van még, hogy egyszer csurig tudom tankolni a gépet azt csű. Szóval most kicsit vissza kell fognom magam.
Ha jó idő lesz nem jövöl akk? Tod amit beszéltünk..