Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy javaslat : Május 1 lévén fent Nagyvisnyón motoros baráti összejövetel szokott lenni (péntektől-hétfőig tízen x éve működő hagyomány amit debreceni motorosok kezdtek el és mára már az ország több pontjából is járnak sőt külföldről is) csak ajánlani tudom betyár jó utakkal ja és ez nem az a fizetős lehúzó találkozó
iGEN!? Hát én ettől kikészültem!
szép munka... . amikor a szájseben dolgozgattam láttam hasonlókat sőt......
útiterv a következő, ettől eltérhetünk kicsit esetleg... NA KI JÖN AKKOR? Debrecenieknek úgy kkéne h. kijönni akkor ide pércsre innen indulnánk, aztán hazafele Debrecenben leválnának... Mi meg jövünk haza
Én ösmét készülök esztergomba úgyhogy én sajna nem tudok menni.
Srácok! a hétvégi motorozásra aki jönni akar az tegye fel a kezét, vagyis írjon vmit, vasárnap délelött lesz a végleges ugy néz ki....
jah, oké
neem, nekem még odébb van az fősuli vagy az egyetem, csak kajálni szoktam oda járni és akkor láttam
Nálam van most itt egy bukó ami nem kell..Elviszem hozzád és majd visszakerűl..
Igen igen én is csináltam csak senki nem jött be mert valmi oldalon regisztrálni kell ahoz. És azt nem tudom hol kell.
Elit Katonák Klánja szerón szoktam lenni. Hát én már régebben csináltam szervert, csak épp játékos nem talált rá valamiért.
Én is! Hallod szervert hogy lehet csinálni nem tudod?Meg melyik szervernél szoktál lenni?
Dehogy is nem. Szinte minden nap.
offon vagyok, kajakóma
Hallod te nem szoktál cod2-zni?
Kapott az ötleten oszt megy felkeres valami katit oszt megeszi!
Jó étvágyat neked.
hello
inkább egészben élve, utánna lehet válogatni rajta hogy mi sült meg jobban!A melle husa vagy a "nemehelye".
szijamija.... csak óvatosan hogy meg ne fájduljon
köszike
a punci jöhet, abból sose elég
na egyetek, nőjön a begyetek.... én is elmentem enni

kitartás
na további jó fikázást, mentem okosodni