Üdv! Lenne egy kérdésem! Vettem egy mz 150-es dugattyút,és az vele a gondom,hogy a stift úgy helyezkedik el a dugattyún,hogy pont a benzin beömlő nyílásnál megy keresztül,ha jár(na) a dugattyú! Alapból ilyenek az mz dugók,vagy csak selejtet kaptam,mert amit előzőleg kiszedtem az is olyan volt,és sztem azért törte össze a gyűrűt,mert megakadt a nyílásban...Ha valaki tudna válaszolni a kérdésemre,azt megköszönném! Lehet azért szar,mert a Péterfián vettem a kujon szar.s öregnél....:S
Nem, a benzin-levegő potikat tekergettem kicsit az ECU-n.
Lassan azt gondolom, ha beledobatnék én is egy PC-t, király lehetne a gép. Még a végén nem adom el.
Főleg, hogy nagyon olcsón vesztegetik ezeket.
Hát majdnem.A pc-nek az ára megvan.A beállítás árához kell még gyüjtögetnem egy kicsit..Akkor a tiéd nem kerűlt semmibe..Hogy sikerűlt beállítani?alapjárat?
35 ropiba megáll a pc meg a beállításból is kijön 18-ból..Meg még ha ügyeskedek rajta egy kicsit lehet olcsóbb is lesz..
A gyárihoz akkor neked nem kell állítgatnod..
Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudok Debben akkutöltőt venni? Tudtok valami jó boltot lehetőleg az egyetem közelében, vagy belvárosban, vagy ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető?
Részletek itt:
http://motorosvagyok.hu/magazi...