Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén Mátra- Túra, akinek van kedve jöjjön, hogy minél többen guruljunk egy nagyot!

Részletek itt:
http://motorosvagyok.hu/magazi...
nem tudom kinek lehetett itt MZ-je, talán Zrider ért hozzá, keresd a Pitbike topicban...
A qurva anyj......kat! Tiszteletem!
Üdv! Lenne egy kérdésem! Vettem egy mz 150-es dugattyút,és az vele a gondom,hogy a stift úgy helyezkedik el a dugattyún,hogy pont a benzin beömlő nyílásnál megy keresztül,ha jár(na) a dugattyú! Alapból ilyenek az mz dugók,vagy csak selejtet kaptam,mert amit előzőleg kiszedtem az is olyan volt,és sztem azért törte össze a gyűrűt,mert megakadt a nyílásban...Ha valaki tudna válaszolni a kérdésemre,azt megköszönném! Lehet azért szar,mert a Péterfián vettem a kujon szar.s öregnél....:S
köszi, majd figyelünk van mire
Hali,ha nyíregyen és környékén mociznátok: Fotomasinák!
ezt nézzétek végig, de tényleg , meg az Aranka szeretlek-et is
Háát azért ha új pc-t veszel az van vagy 80 ropi.. Így,hogy nem a motorra való pc-t veszek és át tudják vezetékelni,így valamennyivel olcsóbb..
Nem, a benzin-levegő potikat tekergettem kicsit az ECU-n.
Lassan azt gondolom, ha beledobatnék én is egy PC-t, király lehetne a gép. Még a végén nem adom el.
Főleg, hogy nagyon olcsón vesztegetik ezeket.
Hát majdnem.A pc-nek az ára megvan.A beállítás árához kell még gyüjtögetnem egy kicsit..Akkor a tiéd nem kerűlt semmibe..Hogy sikerűlt beállítani?alapjárat?
Az tényleg jó ár lesz. A pénzmagod megvan hozzá?
Én a gyárihoz kézzel állítottam most a gépet, sikerült is nagyjából.
35 ropiba megáll a pc meg a beállításból is kijön 18-ból..Meg még ha ügyeskedek rajta egy kicsit lehet olcsóbb is lesz..
A gyárihoz akkor neked nem kell állítgatnod..
Nofene, az szerencse, akkor biztos gyűjtesz most rá ezerrel.
Nekem most a gyári dob van fent.
Lesz egy jóárasított power commander ha minden igaz.Azt kellene berakni és összelőni padon.
Mi van csaj E?
Balu: Minek mész megint Esztergomba?
Zriderrel mi a helyzet?
sziasztok! én olyan álmos vagyok. Tegnap sokáig tzanultam ritkán csinálok ilyet és szokatlan! Talmácsi 9. lett!
Hello debreceni bikerek!

Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudok Debben akkutöltőt venni? Tudtok valami jó boltot lehetőleg az egyetem közelében, vagy belvárosban, vagy ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető?
én inkább a boomerang adót néztem fél11-ig

volt tommegjeri is
akkor jó ezt is megtókingoltuk
csak de .
nyúlósszáj jó reggelt csak nem fenn voltál hajnal 2-ig ?