Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, nézem neten :D hajrá Talma
moto2-es rajt mingyááá
nem rossz nem rossz, ez metzeller volt, faszán tapadt, pedig túra enduró gumi nem sm...
nekem most ilyen van hátul: mitas
egész jókat lehet vele borítani
ilyen volt mikor megvettem
Dunlop sportmax lex, vmi új fajta,
ezt a gumit 2000ftért vettem használtan + 3eért raktákfel, 4700km-rt mentem vele szerintem egész jól birta
szépen elkopott mennyit bírt amugy? és mi lesz helyette?
2 maxet sikerült vele lenyomni és igy nézett ki, 3.at már nem birta volna, meg egykeróztam elótte meg stopie
várjuk a videót is
gumicsere előtti ökörködés volt ma, készült video is kézikamerával, csak havernál van, majd tolok fel, meg teszek fel 2 képet a gumiról
Aha, csörgess meg majd a jövő héten.
Pisti vagyok a számom:+3620-319-7754
Igazad van.....

csak azért írtam hogy nehogy azt higgyétek hogy én itt hülyítek mindenkit csak leírom a fejleményeket hogy egy kicsit pörögjön a fórum
ha úgy vesszük a husqvarnát még nem is használtam szal csak a 3. 125-ös már kezd kevés lenni de a jogsit kivárni meg nehéz de ha meg lesz az sxv amit nagyon remélek akkor onnan már nem kell nagyobb azért
Köszi szépen a gyors választ! Az tökéletes lenne, én a Jerikó 34 alatt lakom, onnan csak 5 perc séta...Tudnánk a jövő héten találkozni valamikor és akkor megbeszélnénk a részleteket?
ahova megy nevére iratni a motorokat ott már biztos ismerik!
Én is elolvastam 2 szer!
1év alatt leél vagy három évet, meg vagy négy motort.
Mindig csak legközelebb
Na tessék, oszt nekem mondják mindig, hogy úgy váltogatom a motorokat mint más az alsóneműt. Pedig tévesen ítélik meg.
bazdki még most lett meg a husky és máris az sxv kell nem vagy semmi
Jahh a gyerek mociját is haza hoztam vidékről.
Eladó vagy cserélhető robogóra....
Szia. Jerikó 1..szám alatti garázsban még van egy hely.
2-moci már bent van...