Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Nóbi , még csak most értem haza.
Majd leggggközelebb.
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy nem-e tud valaki kiadó garázst a Jerikó környékén, vagy nincs-e esetleg valakinél még egy szabad hely a mocim számára, persze nem ingyen! Válaszotokat előre is köszönöm!
Szevasztok a békéscsabai drz tényleg egy le strapált sz@r találtam infót róla a drz fórumba holnap megyünk az apriliába sxv 450 lesz az új változat lehet hogy egyesek azt hiszik hogy én találom ki ezeket meg csak hülyitem a népet de eddig minden motoromról tettem fel galériát és most is fogok ha lesz másik csöcsi
Gyere ki szobira megyünk oda pitezni a gokart pályára kámón
sz E vasz
Mostnár kész..............
hy......
Lesd meg a www.yamahamathe.hu oldalt.
Asziszem!
jee, micsoda fórumtali
Békéscsabán van 1 nagyobb motorkereskedés, Moto-Market, én is onnan vettem, a környéken szerintem nincs akkora kereskedés sehol...
Hát nem nagyon :D

Az első képen a 16:10-kor láthatod az összegyűlt tömeget .
A 2. és 3. képen az összlétszámot.
igazalolom h vártunk addig:) nembaj legközelebb többen leszünk
A reptérrel szemben tudok egyet ( autó és motorker.), de nem valami nagy választék szokott lenni. Amúgy más használtker. nincs is a környéken.
sokan voltatok?
Akkor szerintem pont elkerültük egymást. 16.25-ig vártunk. Legközelebb siess .
jövö szombatra hátha jó idő lesz már és akkor összejöhet a "nagy" tali!
mi nem mentünk haverokkal az eső miatt, itt csepergett kb 4ig, aztán meg már fasznak volt kedve menni
hát én nem találkoztam senkivel a főnix parkolóban kicsit késtem mondjuk olyan 20 percet, na mind1 majd legközelebb akkor
láttam pár motort a mikepércsi uton a reptérrel szemben (középtájt)az egyik autokereskedésben
Nem nagyon ismerek ilyet, ezt is csak veletlenul.
Asszem bezaras elott all a hely (ha meg ugyan megvan), ilyenkor elonyos lehet uzletet kotni.
Sziasztok!
Tudnátok nekem íri pár debreceni vagy környéki használtmotor kereskedést?
ott találkozunk
na én mentem remélem jönnek páran azért!