Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy megy vki innen vasárnap a szezonnyitó vekeris gurulásra?
a héten elmotoroztam
leginkább semerre benzinhiány meg pénzhiány miatt
estét
hétvégén merre lesz motorozás? ki merre megy?
mondom én hogy fox venni bukót hozzá
én Fox bukót akarok venni de köszi
Én régen az euróba jártam..
már meg az SM-re Cross sisak illik, pont tudok vagy kettőt eladót .
Hát a 250-es rs szerintem fogna!Az azért jól megy meg csak jobban pörög, de kiváncsi lennék rá mit megy! és hány köbös lesz az a Huski?
persze egy gsx-r 400 nem lehet egy lapon említeni ezzel mondjuk egy rs 250 lehet hogy megfogna meg hát 4t más a feeling én is a gixxi mellett döntöttem volna a helyedbe
eladtam jah teljesen rendbe volt láncszett meg gumi csere kellett volna ennyi azért adtam el mert autó lett volna de egyszerűen nem tudok motor nélkül lenni meg inkább a supermoto felé húzok igy most lesz a husky
Hát szerintem jobban jártam hogy ezt a gép vasat vettem meg inkább mint a 2T-t!Csak jobb a hangja meg ........!
Na és eladtd már?Csak ha veszed a másikat!NA akkór meséld el hogy milyen is volt az a motor?Milyet akkartál rámsózni!
jah tom igen igen beugrott
HÉ há tudom már honnan ismerlek!
Nézegetem a kéeid és a te Cagivádat akartam meg venni!
Még fel is hívtalak meg szerintem msn is dumáltunk!Szerintem még le is alkudtam a motort!
Fogsz!
hát én nem tom de amúgy is én szálkásítok már egy jó ideje olyan szeptembertől kezdve meg nekem ingyen van az A1 mert Gladiátor vagyok de havi 5000Ft -ért tok szerezni bérletet az A1-be
Én nem gyúrok.
Mindenki gyur vazze? Én othon is meg a Bakonszegi kondi!Amugy kinek mekkora a bicepsze? KIs verseny nem árt a topiknak!De öszintén mert ha találkozó lesz lemérjük!
hova jártok kondiba én az A1-be
Én is gyurok most már megint wazzze!
Ugy fáj a karom meg a vállam majd bes szarrrrr....k!
Hááát edzésbe kell lenni és akkor nem fáj annyira..
Na mi a helyzet?