persze egy gsx-r 400 nem lehet egy lapon említeni ezzel mondjuk egy rs 250 lehet hogy megfogna meg hát 4t más a feeling én is a gixxi mellett döntöttem volna a helyedbe
eladtam jah teljesen rendbe volt láncszett meg gumi csere kellett volna ennyi azért adtam el mert autó lett volna de egyszerűen nem tudok motor nélkül lenni meg inkább a supermoto felé húzok igy most lesz a husky
Hát szerintem jobban jártam hogy ezt a gép vasat vettem meg inkább mint a 2T-t!Csak jobb a hangja meg ........!
Na és eladtd már?Csak ha veszed a másikat!NA akkór meséld el hogy milyen is volt az a motor?Milyet akkartál rámsózni!
HÉ há tudom már honnan ismerlek!
Nézegetem a kéeid és a te Cagivádat akartam meg venni!
Még fel is hívtalak meg szerintem msn is dumáltunk!Szerintem még le is alkudtam a motort!
hát én nem tom de amúgy is én szálkásítok már egy jó ideje olyan szeptembertől kezdve meg nekem ingyen van az A1 mert Gladiátor vagyok de havi 5000Ft -ért tok szerezni bérletet az A1-be
Mindenki gyur vazze? Én othon is meg a Bakonszegi kondi!Amugy kinek mekkora a bicepsze? KIs verseny nem árt a topiknak!De öszintén mert ha találkozó lesz lemérjük!
hétvégén merre lesz motorozás? ki merre megy?
Na és eladtd már?Csak ha veszed a másikat!NA akkór meséld el hogy milyen is volt az a motor?Milyet akkartál rámsózni!
Nézegetem a kéeid és a te Cagivádat akartam meg venni!
Még fel is hívtalak meg szerintem msn is dumáltunk!Szerintem még le is alkudtam a motort!
Ugy fáj a karom meg a vállam majd bes szarrrrr....k!