Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos ,h nem ,mert voltam tavaly, de olyan lassú felvonulásféle volt, h sakkozhattam volna is közben.
Reggelt!
Hajnalban jut eszedbe , h csapágyas a főtengő?
Motorbontók topikban sztem jobban tudnak infóval szolgálni.
Sziaztok.Érdeklődnék,hogy CBR 600 F1 1987-1990-évjáratban kellene nekem Főtengely vagy komplett Blokk!
Tudtok nekem segíteni? Vagy olyan valakit akit tud esetleg?
Hát ilyen időbeosztás mellett tényleg nem nagyon lehet tervezni.Na asszem lepihenek egy kicsit mert mindjár kelhetek..Jó éjt neked!
Tudom,én se szerettem,mert sose tudtam, h mi van. és mindig megijedtem,h na most biztos elnéztem,és elkések. Meg oylan összevissza az egész,h nem lehet mellé semmit se tervezni.
Nem is sokáíg csinálom én ezt a melót..Rendszertelen időbeosztás elég szar..
Szar ügy :D Nem lehet túl....................................................
..jó :)
Sehun sámli E.. Én még a melóhelyen baszom a rezet..
Ez betegség! ! ! ! ! ! !Ugy hívják motorikuszragaszkusz!Fertőző ám vigyázni vele, aki meg elkapja az gyógyíthatatlan!
az a durva h. tegnap voltam motorozni meg vasárnap de ugyanugy mennék most is mintha 1 hónapja nem mentem volna
Na látod, mindig nézd a dolgok jó oldalát.
Még mindig jobb mint az ondós eső.
főleg ha ónos eső esik
hát aztírták ha esik ha fúj menés lesz majd kiderül
elgondolkodtató , annalk aki még nem tudja kire szavazzon...
Itt is állandóan vanna azok a büdös jardok. Rafináltak ám, mert beállnak oda ahol nem veszed észre őket, mikor meg odaérsz egyből lecsapnak.
hát bekaphatják a kipufogóm adok majd nekik tiltást ha szájukba vették
Na akkor ha hó lesz akkor mi sem megyünk a vekeris cuccosra. Kezdtem hiányolni ezt a havat. Hogy......................!
Hagy harapják, majd rájönnek, hogy az a fémcső kemény, úgysem tudják belőle kiharapni a hangot.
A hangra harapnak a motorosoknál!
tegnap 2 helyemn igazoltattak 70 km alatt szerencsére mindig a másik oldalba... és nem állítottak meg de nagyon néztek a hang miatt, pedig 5. alapjáraton mentem direkt
most hétvégén lesz? esni fog a hó
Én nem tom olyan raziák vannak mostanság!Mindenüt sűnök, multkór a faluba 13 rendőr volt és még a járdán is igazoltattak!Mi van itt?!