Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább már a szél talán nem fog elfújni
Rosszúl fogják értelmezni. Azthiszik, h egy sztahanovista örömlány
az biztos h. megáll, de kiváncsi lennék Mit csinálna Szandrával
óóóóóóóóóó.... Dehogy. Azért nehogy már pont én zúzzam be azokat a széééép motorokat .... Nem bántom őket. Inkább varrok magamra valami STOP táblát
52? Jól bekalácsosodtál.
Figy , annyi , h viszel magaddal egy hosszabb vascsövet és amelyiket meg szeretnég kérni, h vigyen el , bedugod neki a küllők közé.
Bittos meg fog állni
Te te te be ne hízd a szíved, mert még a végén megáll.
én 52 lettem
NSR nem fog menni 160at, csak 158at
Most a hosszú tél alatt én is kihíztam magam 49 kilóra. Januárban még 50 is megvolt.
Te szegény akkor majd máskor... vagy stoppolj tovább
Hát amelyiknek a táska is kiesik a kezéből közben, meg nyáladzik is Meg keress ilyen zabi hülye fejet Vagy vegyetek nekem egy jelzőpisztolyt, és majd jelzek
ajjjjjj az nem jó, szerdán egész nap órám van, este 8tól vagyok csak szabad
Ja , ma sokan gépeltünk Debibe, meg nagyon sok banya volt, aki forgatta a fejét a motorosok után, ezért nem lehetett kiszűrni, h meik vagy Te.
Ja mmert amúgy most már úgy akartam, h alig hozok cuccot, és felhozom a kabátom meg a bukóm meg a kesztyűm, aztán várom hátha motorozhatok De csak a görimet hoztam fel, a többi nem fért sajna. De jöv hétre lehet hozom, aztán motorososan stoppolok majd
Huhh azt hittem majd meg akarsz ölni a hsz. miatt.
Az az, még csak
Az enyimé otthon van, én meg itt. És most jó idő van, és voltam lenn a Coopban, a Dóczyban, éééééééééés folyamatosan motoroztak éééééééésss jááj......
Sok tudatlan Senki nem tudja,h meg kell állnia le kell szállni, és ideadni
muti
holnap szerda?
de már sikerült híííznom bibibíííííííí
Motort?
Mééé, mi lett a zenesereddel? Túladtál rajta ?
holnap megyek 1 kört ha gondolod arra is akár és akkor bekaphatod, vagy én téged, vagy ami jól esik
mennyit engedsz a feléből?
Jóóóó, de már most eszembe jutott kiölni a pipát, h ne kapjak róla leveleket is Úgyh akkor hangosan írjatok,h figyeljek
Vagy valaki adjon egy motoooooooort