Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha értem, hát jó lenne már mert kéne az a jogsi XD
szia, voltam debrecenbe motorral
Ők nem is töltöttek föl videókat ígí hát nincs is amibe belekössenek az emberkék. Meg szerintem sok embernek az szúrta a szemét, hogy Rékának 13 évesen megadatott az a lehetőség, hogy üljön qvadon, supermoton, sportmotoron. Aztán meg amikor csórit oltogatták, akkor nem hajtott fejet előtte hanem vissza-vissza szólt és utána jött az a szöveg, hogy kis taknyos hogy beszél az idősebbekkel. De kérdem én, az rendjén lenne hogy egy 13 éves "kis" lányt huszonennyimennyi évesek lekurváznak? Mert hát többször is ráadták ezt a jelzőt, Ő meg persze hogy nem tűrte. 1 a lényeg, a vitákat nem ők kezdték, csak kiálltak magukért és szerintem jogosan.
Nem, nem céloztam. Hisz nem is tudhatom mióta figyeled az eseményeket.
SZIAAAAAAAAAAAAaa Kükiiiiiiiii :)
Rég beszéltünk :P xD
igazad van.....es en is lealtam ha netan celoztal volna Ram is.....okkal tehat nincs harag
de pl itt van amika v szandra is.......nincs hamis Szandra v Amika....szoval en sztem vmi csak volt tok alaptalanul nem csinalnak ilyet...na de reszemrol tenyleg ennyi
Az a gáz, hogy aki nem követte figyelemmel az eseményeket a leges legelső videótól kezdve és nem olvasta azt a sok száz vagy ezer hozzászólást, az már nem tudja nyomon követni az eseményeket és nem érti ki, mit és miért ír vagy csinál.
Ha jóra fordul az idő, már lehet szokott is ott lenni. Legalábbis tavaly, ahogy jó idő lett, akkor hívott hogy kezdhetem, mert én akkor csináltam nála.
vagyunk....
most voltam kocsival itt ott es megneztem......sikerult egyesbe rakni a motort nagy oromomre...holnap lehet csapok is egy kis kort....
mizu emberek? sehol senki?
Viktornál csináltam a nagymotor jogsit másfél éve ősszel...
Sziasztok, valaki nem tudja véletlenül Őze Viktor mikor nyitja a rutinpályát?
helloka
olvassatok mar el probiker adatlapjat nezzetek me ga vidit majd a hozzaszolasokat es kivancsi vagyok akkor ki kivel van
bocs ha nem erdekel senkit....
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Szeva!
Köszi,továbbítom az illetékesnek
szia! a vámospércsi út elején van 1 gumis a forma1 kézi mosótól visszább, na én ott vettem már használt gummát, vannak nagyon faszák nekik
Hellóka lábam közt a nyalóka..
De még milyen.
csillagcsücsörikisgádzsi
jaj majd elfelejtettem.... kedvenc olvasómnak Gajan-nak nagy puszám
Szia.
... jobbra el