Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hűha .
Egy robogó (125,vagy 150ccm) mennyibe kerül mindennel együtt levizsgáztatni, ha az összes papírja megvan?
Jah mégsem. Most néztem met.hu-n hogy jövő héten is 2-3 fok lesz meg havazás
fel
részletek emilben
Elvileg akkor már jó idő is lesz. Amúgy a rendszámozás már megvan 1 hét alatt nem?
pff
Az az.
eladó:
enduro kerék set (akront tipusu) féktárcsával lánckerékkel gumival! 25000ft AKCIÓ aki hétvégén elviszi 20000ft viheti! cagiva 750 elephantba volt! képek: http://oriasmail.citromail.hu/...
eladó alsó 4 dugós brembo fék munka henger felsővel együtt 10000ft bal oldalon van az alsó fék munka henger
hátsó 2 dugós brembo munka henger 5000ft
öhlins középső rúgós stag felujitásra szorúl 15000ft
ducati 750es levegös blokra való 1pár karbi 15000ft
suzuki rm250 95évjárat 190000ft hasznaltauton meg lehet nézni!

érd: Kavalecz balázs 20-542-41-46 Baleee@citromail.hu
debrecenbe van minden
akit érdekkel valami kérem emailba vagy telefonon érdeklödjön!
BNYF
Oksa!
ja, én vagyok... karbantartott állapotban így nézek ki
amúgy zöld a szemem

de szerintem élőben teljesen más
Nem hiszem... De, ha mégis kimennénk, akkor felhívlak és összefutunk valahol...
Nállunk 3C mutat a hőmérő! Gondoltam rá hogy driftelek 1 kört csak a szél ne lenne! Ti mentek?
3 fok van kint? Olyan 9 körül voltam kint, de akkor még fagyott...
Hát akkor itt az idő, hogy kipróbáld! Ragyogó napsütés kellemes 3C mi kell még?
Áhhh esélytelen, süt a nap de olyan hideg van mint állat + fuj az a rohadt szél is!
Na... Te is itt vagy? Nem raktam még fel, itt van mellettem az asztalon... azóta talán egyszer voltam kint, olyan szar idő van... Tegnap akartam kipróbálni, de reggelre végre itt volt egy kis hó....
Milyen a sötét plexi?
Ez tényleg te vagy?Vagy vakítod két csepp szemem?!HA tényleg te vagy akór wááááááááá !
Elloplak egyszer.
Sziasztok! Megy ki valaki ma motorozni?
sütkérezzetek ragyogásomban
Amika te mért nem töltesz fel képeket? Mondjuk magadról, hogy legyen miben gyönyörködjünk!
Itt nincs nő.