Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah .... ilyen plátóira gondoltál ?
akkor gurulhatunk felőllem akár egész nap is
ne röhögj simson
na most lepek megjott a gepjarmuado be kene fizetnem....nalunk meg garazsado is van fene a pofajukat....minden utan adozni kell....na majd este
okes osszealt minden ..... Reka tema lezarva va ahogy gondoljatok am koszi
A PROBIKERES videóban maga Réka is benne van. Az a közös csapatuk. És ezeket a mocsadék uszító hozzászólást a hamis Rékák írják az eredeti Réka lejáratása végett.
am Amikanak miylen motorja van?
Szandra Ő megvan
mar pontosan nem emlekszem...vmelyik reka volt....es a vege az volt h akkor torli magat meg ez az......de nekem ami felkurta az agyam...h volt egy video ket kiscsavorol motorostalakozon "gumitegettek" es h meg youtubra is raktak fel rola vmit de akkor lehet az is alllReka volt.....es ott nagyon ment a fikazas....h ok csak olyanon o meg csaj lettere nagyobb gepeken vmi iylesmi volt....ES REMELEM H NEM ERTETTEM SOHA FELRE SEMMIT MERT AKKOR NAGY SZARBAN VAGYOK
Persze, kapásból itt van Amika meg Szandra.
Nincs mit. Huhh hát nem követtem figyelemmel, de ki és mit írt oda? Mert valószínűleg törölve lett.
ki mondta h velem ?gondoltam megbeszéljük h jövő héten elmész te is meg én is és akkor gurulunk 1et .nekem csak ennyi jutott .markolatok és lámpa nélkül .nagyobb 8as van a féktárcsámba mint a bringáim hátsó kerekébe volt még térdigérő fénykoromban
Most értem be..Áááá állásinterjú..
ja es megvalami ugye Ti is tudtok az igaz Rekan kivul csajokrol itt sportmotoron?
aha ertem en...es kosz h hossszasan kifejtetted...viszont amit most feltoltott PROBIKER videot ahoz is volt Reka-s hozzaszolas es amiatt irtam amit oda irtam....es ott nekem az jottt at h a penz miatt van nagy arcuk....mert van nekem is ismerosom akiknek "mindenuk megvan" de megis megmaradtak hetkoznapiknak es ez sztem ritka....
jaja semmi nekem már volt több km is mint 2
én-veled-gurulni ?!?

soha
Én egyáltalán nem tartom annak. Csak aztán a sok gyökér elkezdett vele szívózni és elfajultak a dolgok. De nem értettem az ilyen embereket érted egy 13-14 éves (szinte még gyerek) és a sok 20-25 fölötti elkezdte oltani meg szidni. ÁÁÁ csak felbosszantom magam rajta. Nekem tetszettek a videók amiket fölrakott, jól megszerkesztette őket és érdekes módon nekem nem az jött le a videóból, hogy ők mennyire menőzni akarnak. Mert hogy onnan indult a dolog, hogy miért nem hordanak bukót és védőruhákat, aztán nem soká már azzal jött a sok hülye, hogy Rékáék atom gazdagok és a videókat csak menőzés céljából rakta föl. Mondjuk az is igaz, hogy az irigység az én véremben nincs szerencsére. Én a más boldogságának is tudok örülni és nagyon nagyon utálom a rosszindulatú irigy embereket.
aha ertem mert korabban is olvastam mar hozzaszoalsokat rekak neven....na de mindegy.....es az igazi reka is nagykepu lenezo ?
Réka(15) hamis név, nem az igazi Réka. Amúgy nem környékbeli. Az "igazi" Rékának 2 neve van Réka(13éves) és Réka.
A többi hamis reg és mindenhova bepofáztak, mintha az "igazi" Réka lenne.
sziasztok
réka (15?) aki ide be van regelve ő debreceni?v kornyekbeli?mit tudtok?
mivan veled semmi?nekem megvolt idén az első 2km-em .mikor gurulunk egyet?
Az akkor a hasonmásom volt
sziasztok sv re rendszám tábla tartot ki tud késziteni?