A PROBIKERES videóban maga Réka is benne van. Az a közös csapatuk. És ezeket a mocsadék uszító hozzászólást a hamis Rékák írják az eredeti Réka lejáratása végett.
mar pontosan nem emlekszem...vmelyik reka volt....es a vege az volt h akkor torli magat meg ez az......de nekem ami felkurta az agyam...h volt egy video ket kiscsavorol motorostalakozon "gumitegettek" es h meg youtubra is raktak fel rola vmit de akkor lehet az is alllReka volt.....es ott nagyon ment a fikazas....h ok csak olyanon o meg csaj lettere nagyobb gepeken vmi iylesmi volt....ES REMELEM H NEM ERTETTEM SOHA FELRE SEMMIT MERT AKKOR NAGY SZARBAN VAGYOK
ki mondta h velem ?gondoltam megbeszéljük h jövő héten elmész te is meg én is és akkor gurulunk 1et .nekem csak ennyi jutott .markolatok és lámpa nélkül .nagyobb 8as van a féktárcsámba mint a bringáim hátsó kerekébe volt még térdigérő fénykoromban
aha ertem en...es kosz h hossszasan kifejtetted...viszont amit most feltoltott PROBIKER videot ahoz is volt Reka-s hozzaszolas es amiatt irtam amit oda irtam....es ott nekem az jottt at h a penz miatt van nagy arcuk....mert van nekem is ismerosom akiknek "mindenuk megvan" de megis megmaradtak hetkoznapiknak es ez sztem ritka....
Én egyáltalán nem tartom annak. Csak aztán a sok gyökér elkezdett vele szívózni és elfajultak a dolgok. De nem értettem az ilyen embereket érted egy 13-14 éves (szinte még gyerek) és a sok 20-25 fölötti elkezdte oltani meg szidni. ÁÁÁ csak felbosszantom magam rajta. Nekem tetszettek a videók amiket fölrakott, jól megszerkesztette őket és érdekes módon nekem nem az jött le a videóból, hogy ők mennyire menőzni akarnak. Mert hogy onnan indult a dolog, hogy miért nem hordanak bukót és védőruhákat, aztán nem soká már azzal jött a sok hülye, hogy Rékáék atom gazdagok és a videókat csak menőzés céljából rakta föl. Mondjuk az is igaz, hogy az irigység az én véremben nincs szerencsére. Én a más boldogságának is tudok örülni és nagyon nagyon utálom a rosszindulatú irigy embereket.
Réka(15) hamis név, nem az igazi Réka. Amúgy nem környékbeli. Az "igazi" Rékának 2 neve van Réka(13éves) és Réka.
A többi hamis reg és mindenhova bepofáztak, mintha az "igazi" Réka lenne.
akkor gurulhatunk felőllem akár egész nap is