Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsoda utak ment az 5
Semmi nem volt,csak a szokásos majd értesítjük baszakodás..
helló,csináltam egy vidit fel is raktam lessetek rá csak sajna nem lett az igazi a kamera beállítása.. majd legközelebb
kitörő és zajos siker?

na jó van viccet félretéve.... tényleg sikerült valami?
Zajos siker volt
olyanat nem.azok védettek ...vagy csak nincs jó ízük .de pl disznyót meg marhát igen
oké majd elkérem az intezív care unit-unkról a táskát
betegszállítóval nem mész semmire .OMSZ jöhet,de hozzanak lélegeztetőgépet is magukkal
csak ami repül ... denevért is?
meg katicát, meg cserebogarat, meg pillangót is ?
csak olyant eszek ami repülni tud ...vagy legalább is próbálkozik vele.de ha neked ez minden álmod ám legyen

azért azt nem mondanám rá
legalább sikerrel jártál ?
akkor megnyugodtam
már hogy a francba ne tudnám de ha kell tudok több megyében szállító betegszállítókat is, de ismerek OMSZ fiúkat is
Hajjaj de még milyen..
azér mondtam h szar ötlet.a járásból jól még nem jöttem ki .motorral meg csak 1x estem pofára ...eddig .stabil odalfekvés megy?mentők számát tudod?mer akkor gyere nyugodtan
és a hús hol marad? van a fagyasztóba 10 kg őz meg vaddisznó akkor inkább a vörösbort abba fogyasszuk ne a fánkra

Gedeon bácsi a nők bálványa?
megkértem gedeon mit akar .de nekem jó lesz egy kis hideg gyümölcsleves,utána aranygaluska vaníliamártással és a végén egy kis képviselőfánk ..."aztán szétcsapassuk vörösborral" .inni meg 1 kis körtelé ...asszem ennyi elég lesz.augusztus végére legyen meg
na akkor most járni akarsz vagy motorozni?
teljesen összezavarsz
mit akarsz enni? jó vajas kenyeret csinálok az utcánkban meg van kerti kút, na annak meg jó hideg a vize
30056 hsz
ennyi erőből már járhatnánk is ....na jó nem...ez tényleg szar ötlet .de ha 1x arra járunk nyáron igazán megetethetnél minket
már ne is haragudj, de természetesen és kizárólag motorozásról beszélgetek
mivan?tán otthon mosolyszünet, hogy mindenről az jut eszedbe?
az jó
No