Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

élből tudtam volna rövidebbet....mindenből.....
Pedig a Motul tán az egyik legjobb olaj.
Tudom, a motul 5100-at 2200-be hozták volna nekem is.Az olajszűrő meg 1400-be lett volna asszem.
Csak hát úgy vannak vele,hogy hozott anyagra nem adnak garanciát...
Jó drágán adták akkor az olajat! Castrol power 1 10W50
Ajánlottak cserébe egy kawa er6-ot de nincs az az isten..
Addigra már rég nem lesz meg..
Majd rá jössz ha ne adj isten jobban bele kell majd nyúlni.... .
Nem kőcsígesebb az szerintem,csak a szervíz kőcsíges..Kiváncsi vagyok mennyi lenne egy z750-nek a szervize..Szerintem kb.hasonló árban mozog a dolog..
Annyit nem ér mondjuk védve vagyok mert ha bármi baja lesz a motornak nem én töltögettem bele szart..
Én egy 10 ből simán kihozom
nem szarral gurít gondolom ááááá ez a tipun nem a mi pénztárcánknak valóóóó..... . kőcsíges a talján massína..
a Castrol 4T olajok szarok én azt tapasztaltam ezzel a motorral...
drága jó isten...
Értem én....én spec szartam volna ennyi garanciára ennyi pénzért uhhh...jó drága olaj ez a Castrol.... ér az annyit az az olaj.... azt hittem folyékony aranyat raktak bele ennyiért....
Mondjuk egy kollégának a tuono fórumon 57 volt az ezres szervíz lánckerkékcserével..
A következő szervíz már nekem is homemade lesz mivel 2011 áprilisában lejár a garancia úgyhogy innentől olcsóér lesz a szervíz,pont mint a suzukin..
Garancia miatt muszáj voltam odavinni.Vagy vihettem volna Kecskemétre is meg Ceglédre is..Castrol 10w50.
én azt mondom szarni kell a garanciára, ami elromlik arra ugyis azt mondja a szervíz h. kopó alkatrész és ugyanúgy tejelsz nekik.....
Én sejtettem hogy E lesz de hát beszélhet neked az ember.... nesze neked garancia megérte milyen olaj került bele
jól megvágtak te...
szép jó estét
MEgkérdeztem előre mennyibe kerűl a szervíz..A válasz 25-30 között..Megkérdeztem Eriket mikor toltuk be a motort,hogy kb.mennyi lesz?A válasz 25-30 között volt ismét.
A vége 33189ft lett.. Volt nálam 31 úgyhogy majd beviszem jövőhéten a restanciát..
Olaj ár:4690ft/l
Olajszűrő:3200ft
Kenő tisztító anyagok:1000ft
Fék folyadék 1198ft/2dl
Munkadíj:9500ft
Vagyok most....
Nocsak há mi lelt
Azt hiszem soha többet nem megyek aprilia szervízbe..