Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pitkin féle ügy végére raktam fel a pontot ,a köcsög hazugláda maj jóó letolom az útról csak lássam meg a motorjával
Vagy a másik,hogy adóslistás a figura..Egyébként már adnak hitelt melóhely nélkűl is úgyhogy ha nagyon akarja megoldja valaki..
Én is ezen gondolkodtam, hogy ha ennyivel tudna törleszteni akkor miért nem vesz fel kölcsönt? Na most vagy az van, hogy feketén dolgozik vagy le akart húzni vagy nem tudom. De az biztos, hogy én ilyenbe nem mennék bele.
köszönöm! akkor majd figyelem a fórumot
Miért nem intéztettél vele hitelt?Vagy bajos volt az ürge?
Nekem tegnap megvolt az első érdeklődő, csak az volt a cink, hogy hitelre akarta elvinni, havi 50E-el törlesztene. Mondtam neki, hogy sajna ez így nekem nem pálya.
Majd látjuk,ha sikerűl eladnom akkor nem,ha nem akkor igen..
AAA húsos lekvár, szeretem.
akkor csak marad a tonyó
ahhoz nem gyártottak .de úgy hallottam h egy Igor Poljezevic nevű egyénnek sikerült átalakítania a banánoshoz valót a házi barackhoz .de sajnos a lekvárátalakító maffia feldarabolta és belefőzte a baracklekvárokba amik a boltba kerültek ...de ez bizalmas info
Nem aggódok csak a kényelem über alles...Az ilyen cseszlovák dolgokból már kinőttem..
pfff még nem vagy 30 addig , majd e felett aggódhatsz

Jóféle házi baracklekvárhoz kéne.
Öreg vagyok én már a rekettyésben molyolni..
mintha az elektrolitturmix mellett láttam volna.ha nincs megpróbálok szerezni 1et.milyen lekvárt akarsz átalakítani ?
Transzfúziós lekvárátalakító kéne, zöldséges hajhagyma leveshez.
rozsdás betont,penészes kenyérhegesztőt....meg ilyeneket.ha kell valami szólj
pretty woman.
de inkább azt mondták hogy legyen az új nevem: motorgyilkos... demondtam hogy olyan már van...
kár, hogy nem jöttél.... mentünk volna egy jó hosszú endúró kört.
osztja az észt...néha pénzért is!
És miket árul?
Laza vagy mint a szétszakadt rigalánc.
rohadt árulo ez!