Apróhirdetés:
2009 3. havi.
Szép állapotú, rendszeresen etetett, ólban tartott Malac. Egyoldalasra alakított végbélrendszer, 100km-t futott lábakkal, kukorica vacsora után, jó állapotú füllel gyönyörű pecsenyebarna színnell (jobb oldalon egy kisebb csúszás eredménye, csak esztétikai hiba.) Ha szükséges, vétel előtt leszúratom. Az ár irányár.
jah mikor full gas-al elindultam, megfeküdtem és egy idegen öreg bácsi, meg az asszonyod támogatott fel ... gyiki koma meg csak nézett ki a fejéből .... akkor ferdült el a kormány
szia
véletlenül szombaton 3 óra körül nem Te jöttél befele egyedül a
böszörményi-füredi kereszteződésnél a spar felé?
éppen megakartam kérdezni, hogy nem e tudják a többiek kinek van az a gyönyörű bordósága
sziasztok
2009 3. havi.
Szép állapotú, rendszeresen etetett, ólban tartott Malac. Egyoldalasra alakított végbélrendszer, 100km-t futott lábakkal, kukorica vacsora után, jó állapotú füllel gyönyörű pecsenyebarna színnell (jobb oldalon egy kisebb csúszás eredménye, csak esztétikai hiba.) Ha szükséges, vétel előtt leszúratom. Az ár irányár.
Szőrén?
Az ár teljesen jó,a fékfolyadék viszont dot 5.1-es kellene..Úgy is megoldható a dolog?
Nem a Te mocid volt megtörve egy kicsit?
véletlenül szombaton 3 óra körül nem Te jöttél befele egyedül a
böszörményi-füredi kereszteződésnél a spar felé?
éppen megakartam kérdezni, hogy nem e tudják a többiek kinek van az a gyönyörű bordósága
amúgymeg:
Tegnap megveszés volt a városban
6-an színeztük az utcákat...egész tűrhető idő volt. (4-5 fok)
Tudtok valamit a két motorosról akik a hétvégén estek Debrecenben vagy környékén?
Písz
Motul Dot 4: 2500.-Ft Fél liter.
Munkadíj:6000.-Ft