Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Péntekre el tudjátok vállalni?Kellene akkor olaj,olajszűrő,dot 5-ös váltófolyadék és kb. ennyi.
Én meg nem mentem ma délután motorozni, mert faszság lett a reggeli szépnek induló időből.
ez szép lehetett remélem hétvégén lesz Tanki
szépjóestét!
Uhh, majdnem oda lett a nevem!
Hirtelen nem tudtam hova tenni a dolgot.... .
Egy kicsit.....
Szasztok
1-day!
na további jó malackodást....
sziasztok
Apróhirdetés:
2009 3. havi.
Szép állapotú, rendszeresen etetett, ólban tartott Malac. Egyoldalasra alakított végbélrendszer, 100km-t futott lábakkal, kukorica vacsora után, jó állapotú füllel gyönyörű pecsenyebarna színnell (jobb oldalon egy kisebb csúszás eredménye, csak esztétikai hiba.) Ha szükséges, vétel előtt leszúratom. Az ár irányár.

Szőrén?
olajszűrőtök is van hozzá?
Köszi Zoli!
Az ár teljesen jó,a fékfolyadék viszont dot 5.1-es kellene..Úgy is megoldható a dolog?
Hell!

Nem a Te mocid volt megtörve egy kicsit?
jah mikor full gas-al elindultam, megfeküdtem és egy idegen öreg bácsi, meg az asszonyod támogatott fel ... gyiki koma meg csak nézett ki a fejéből .... akkor ferdült el a kormány
Lettvóna kompromittáló kép
Nah, megyöttem az egyik műszakból Miről van itt nagyba szó?
szia
véletlenül szombaton 3 óra körül nem Te jöttél befele egyedül a
böszörményi-füredi kereszteződésnél a spar felé?
éppen megakartam kérdezni, hogy nem e tudják a többiek kinek van az a gyönyörű bordósága
+ 29077
amúgymeg:
Hali emberek!

Tegnap megveszés volt a városban
6-an színeztük az utcákat...egész tűrhető idő volt. (4-5 fok)

Tudtok valamit a két motorosról akik a hétvégén estek Debrecenben vagy környékén?

Písz
Motul 5100 10w-40 van 3400.-Ftvagy Mol5w-60Racing Pro 2300.-Ft 4900 helyett, vagy Mol Rcing 10w-50 2650.-Ft 5600.-Ft helyett.
Motul Dot 4: 2500.-Ft Fél liter.
Munkadíj:6000.-Ft
Léptem edzeni,később leszek.. kórtanilag szép napot...
Zoli,tudnál nekem egy költségvetést csinálni tónyó szervízügyileg?Olaj(15w50)+szűrő+fékolaj+munkadíj?
tudunk gépjárműhitelt intézni magánszemélyek közt is