elmehetnek a tetvek a picsbe.
nem hiszem el h a vasúton nem lett volna senki aki megvédje csórit
vagy legalább szólna valami mávos tagnak. A vasútas videó csak arról tanúskodik hogy a magyarok vagy annyira félnek vagy egyszerűen nem mernek összefogni, aminek ez az eredménye.
nemrég utaztam a buszon és 1 öreget kezdtek baszogatni a mocskok(retkes a nyakad tata stb.) és 1 busznyi ember nem mert tenni semmit. (volt aki mosolygott mellé) íme a mi kis országunk és a magyarok mentalitása
De az előbbi sem volt kutya, 100millióért felújított lalkóépületet széthordtak az oda betelepített barna bőrüek, ajtó ablak, padlóburkolat, szerelvények még a villanyvezetéket is kitépték a falból. Az önkormányzat meg futhat a pénze után.
Hát igen! természetesen abban is van valami amit mondasz !
de ami a videóban van a talmudról teljesen igaz, aszerint élnek a zsidók, te is gój vagy nekik meg én is átverhetnek nyugodt szível, nameg minden ami ott le van írva, azért az elég durva...
mindentlátó szem (ami a videóban is van) a jelképe a miskolc plázának, a nemzeti rock ki van tiltva a tv ből, (pl link ) pedig ez a videó is rengeteg dijat nyert
nem hiszem el h a vasúton nem lett volna senki aki megvédje csórit
vagy legalább szólna valami mávos tagnak. A vasútas videó csak arról tanúskodik hogy a magyarok vagy annyira félnek vagy egyszerűen nem mernek összefogni, aminek ez az eredménye.
nemrég utaztam a buszon és 1 öreget kezdtek baszogatni a mocskok(retkes a nyakad tata stb.) és 1 busznyi ember nem mert tenni semmit. (volt aki mosolygott mellé) íme a mi kis országunk és a magyarok mentalitása