Olyan információt szeretnék kérni Tőletek,ami segítségével tisztázódnának a dolgok a fejemben.A kérdésem és problémám: 11500 km van a GSXR 750 K5 - ömben, 3000 km-től tettem rá egy sportdobot és most tettem bele a sportlégszűrőt(k&n),új gyertyákat(ngk), olajcsere(Castrol R4), olajszűrő(k&n). Olvastam és hallottam néhány helyről, hogy tizenezer km után illik belövetni a moci komputerét, főleg e változtatások után összelőni a moci-elektronikát (fogyasztás,teljesítmény meg ilyenek). Még kérdezném hogy fékpadon csinálják? ( a gumikopás miatt, mert gumicsere előtt állok )
na szóval:
1. fojtás,fúrd ki a kipufot
2.variátor,ebben kell hogy legyen egy gyűrű,amit eltávolítva elérheted a max végét a motornak,
3.a kipucsonk elején lehet hogy van egy szűkítés.ezt daráld le,rágd szét vagy valami,az nem kell.
4.innentől kezdve lehet játszadozni tunig(vagy méretben nagyobb alkatrészekkel,viszonylag olcsón)mint pl. egy nagyobb fuvóka.
5.a kipukönyöknél is van egy nyúlvány,ha egy kis barkácskészséggel rendelkezel,akkor ezt kivágod és újból összerakod.
ezentúl már kicsit bonyolultabb,de ha van vmi ismerősöd aki kicsit is ért hozzá az meg fogja tudni csinálni.mondjuk ezektől a "tuningoktól" ne várj nagy csodát. ha gondolod próbáld ki
helló
lenne egy kérésem felétek...
nem tud vki vmilyen motoros játékot pc-re, olyat ahol superbike-kal kell menni de nem pályán hanem mondjuk utcán vagy vmi hasonló, vagy mindegy milyen csak vmi viszonlag élvezhető legyen mind1 milyen csak motoros legyen.
előre is kösssz
Kérdésem lenne hogy mit lehetne tenni egy 50-es és egy 125-ös 4t robogóval hogy kicsit jobban menjen.Már sport légszűrőt kaptak.kipufogó is már nyitott.Nemsokat értek a változtatások.
Vmi kisebb stílű megoldások érdekelnének.fúvóka vagy hasonló.Komplett henger szettre nem akarok áldozni.Ha tudtok jó megoldásokat mondani légyszives segítsetek.
Száraz a karácsony nem esett a hó cross czetkán jött a télapó,egykeréken kerülte meg a karácsonyfádat ajándékként hozott egy riga vázat
NSR-em felbakkolva, karácsonyom elnapolva.
Fékek tökre rottyra vágva, indexek még csomagolva.
Félek nem lesz más eme karácsony mint a többi,
Moci nélkül kedvem lenne megdögölni.
Elkezdtem én gondolkodni: az előző gazdit meg kén ölni?
Hogy lehet egy mocit így gallyra vágni?
Kedvem lenne rá-rá ülni,
s pár autósnak odaverni,
mit kell nekik nagyképüsködni?
Menni kéne Kunmadárra,
De ehelyett itthon ülök nyárra várva.
Nem szól másról ez a karácsony,
mint hogy minden álmom beváltsom...
Várva várom már a nyarat,
mikor minden spanom a ringen arat.
Edzem már az ülepemet,
Boldog karácsonyi ünnepeket.
Sok örömet,boldogságot, jó levegőt,szép világot, hű szeretőt,jóbarátot százas szöghöz kalapácsot. Bélsármentes csokoládét, másfél tonna szafaládét, jó szülőnek jó gyereket, biztonságos játszóteret. coca colát,narancslevet, hogy ha lehet,jó hideget! Nike cipőt,strapabírót, Puma pólót,nem rikítót. Jó embernek feleséget, anyósánal patkánymérget. A lányoknak komoly kérőt, kocsmába be nem térőt. Mézes sütit,porhanyósat, sósperecet,ropogósat, horgászbotot teleszkóppal, kanyarpuskát periszkóppal. Hajcsavarót,vagy száztizet, könnyfakasztó kölnivizet, szemfestéket,kéket,zöldet, vadvizeldét,virágföl det, minimálbért,jó százezrest. Szimpatikus benzinárat, olcsóbb legyen a fogászat, virágozzon a borászat, ne nyomjuk a ágyat, kerüljön el mind a bánat.. ívánhatnék még vagy százat, de inkább már befogom a számat. Hogy mondókám hosszabbra ne nyúljék, már csak annyit kívánok : BUÉK!
Bukócső és pályagumi, angyalkákon tangabugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok!
Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony, a motoros csizmádat
hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad,
a jó meleg garázsban rohad meg a vasad. Várd ki a jó időt,
én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron, végig az
országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok
Nektek Boldog Új Esztendőt!
idomszett és pályagumi motoromon michelin gumi motorral szép az élet ezáltal kivánok én boldog új évet
Hideg téli estén hó fedi a tájat,
ilyenkor a vörösbor hízlalja a májat.
Finom malacka lapul a bendőbe,
kívánok minden jót az új esztendőbe!
Nakedgirl!Ittvan 1-2 kép!Azok amik úszkálnka avízen azok szárított szúnyoglárvák!Azért vörös a kép kicsit , mert befogtam a vakut, me akkor rossz lett volna a kép!
Azért akad, de nem rossz kis gép... Most pótolom, mert MZ-vel kezdtem, és ez a fontos lépcső kimaradt.... de kezdem megszeretni, mert könnyű szerelgetni rajta, mert mindene olyan pici
Aztán most februárig csak ülök a gép előtt, néha kimegyek beindítom a gépeket, meg most vettem egy szimót, azt csinálgatom, hogy ne unatkozzak... de már alig bírom.. Haverok, bulik, piálások, mind Győrben voltak az egyetemen....
Olyan információt szeretnék kérni Tőletek,ami segítségével tisztázódnának a dolgok a fejemben.A kérdésem és problémám: 11500 km van a GSXR 750 K5 - ömben, 3000 km-től tettem rá egy sportdobot és most tettem bele a sportlégszűrőt(k&n),új gyertyákat(ngk), olajcsere(Castrol R4), olajszűrő(k&n). Olvastam és hallottam néhány helyről, hogy tizenezer km után illik belövetni a moci komputerét, főleg e változtatások után összelőni a moci-elektronikát (fogyasztás,teljesítmény meg ilyenek). Még kérdezném hogy fékpadon csinálják? ( a gumikopás miatt, mert gumicsere előtt állok )
Válaszotokat előre is köszönöm!
Tubus
Valaki tud ajánlani valami jó tapadó gumit R6-ra? Utcai nyuzásra kell.
Ja és a 2003 R6-ról tudtok véleményt mondani hogy milyen is valójában?
Köszke előre is!
1. fojtás,fúrd ki a kipufot
2.variátor,ebben kell hogy legyen egy gyűrű,amit eltávolítva elérheted a max végét a motornak,
3.a kipucsonk elején lehet hogy van egy szűkítés.ezt daráld le,rágd szét vagy valami,az nem kell.
4.innentől kezdve lehet játszadozni tunig(vagy méretben nagyobb alkatrészekkel,viszonylag olcsón)mint pl. egy nagyobb fuvóka.
5.a kipukönyöknél is van egy nyúlvány,ha egy kis barkácskészséggel rendelkezel,akkor ezt kivágod és újból összerakod.
ezentúl már kicsit bonyolultabb,de ha van vmi ismerősöd aki kicsit is ért hozzá az meg fogja tudni csinálni.mondjuk ezektől a "tuningoktól" ne várj nagy csodát. ha gondolod próbáld ki
Nekem mondjuk annyira nem jött be, adj neki 1 esélyt hátha neked igen
lenne egy kérésem felétek...
nem tud vki vmilyen motoros játékot pc-re, olyat ahol superbike-kal kell menni de nem pályán hanem mondjuk utcán vagy vmi hasonló, vagy mindegy milyen csak vmi viszonlag élvezhető legyen mind1 milyen csak motoros legyen.
előre is kösssz
Vmi kisebb stílű megoldások érdekelnének.fúvóka vagy hasonló.Komplett henger szettre nem akarok áldozni.Ha tudtok jó megoldásokat mondani légyszives segítsetek.
ujrakezdés nélkül,tehát 1 élettel,azaz egy biztonságos menettel 173 sec kell
2.kép:ujrakezdéssel a legjobb időm:
Száraz a karácsony nem esett a hó cross czetkán jött a télapó,egykeréken kerülte meg a karácsonyfádat ajándékként hozott egy riga vázat
NSR-em felbakkolva, karácsonyom elnapolva.
Fékek tökre rottyra vágva, indexek még csomagolva.
Félek nem lesz más eme karácsony mint a többi,
Moci nélkül kedvem lenne megdögölni.
Elkezdtem én gondolkodni: az előző gazdit meg kén ölni?
Hogy lehet egy mocit így gallyra vágni?
Kedvem lenne rá-rá ülni,
s pár autósnak odaverni,
mit kell nekik nagyképüsködni?
Menni kéne Kunmadárra,
De ehelyett itthon ülök nyárra várva.
Nem szól másról ez a karácsony,
mint hogy minden álmom beváltsom...
Várva várom már a nyarat,
mikor minden spanom a ringen arat.
Edzem már az ülepemet,
Boldog karácsonyi ünnepeket.
Sok örömet,boldogságot, jó levegőt,szép világot, hű szeretőt,jóbarátot százas szöghöz kalapácsot. Bélsármentes csokoládét, másfél tonna szafaládét, jó szülőnek jó gyereket, biztonságos játszóteret. coca colát,narancslevet, hogy ha lehet,jó hideget! Nike cipőt,strapabírót, Puma pólót,nem rikítót. Jó embernek feleséget, anyósánal patkánymérget. A lányoknak komoly kérőt, kocsmába be nem térőt. Mézes sütit,porhanyósat, sósperecet,ropogósat, horgászbotot teleszkóppal, kanyarpuskát periszkóppal. Hajcsavarót,vagy száztizet, könnyfakasztó kölnivizet, szemfestéket,kéket,zöldet, vadvizeldét,virágföl det, minimálbért,jó százezrest. Szimpatikus benzinárat, olcsóbb legyen a fogászat, virágozzon a borászat, ne nyomjuk a ágyat, kerüljön el mind a bánat.. ívánhatnék még vagy százat, de inkább már befogom a számat. Hogy mondókám hosszabbra ne nyúljék, már csak annyit kívánok : BUÉK!
Bukócső és pályagumi, angyalkákon tangabugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok!
Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony, a motoros csizmádat
hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad,
a jó meleg garázsban rohad meg a vasad. Várd ki a jó időt,
én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron, végig az
országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok
Nektek Boldog Új Esztendőt!
idomszett és pályagumi motoromon michelin gumi motorral szép az élet ezáltal kivánok én boldog új évet
Hideg téli estén hó fedi a tájat,
ilyenkor a vörösbor hízlalja a májat.
Finom malacka lapul a bendőbe,
kívánok minden jót az új esztendőbe!
BUÉK=Budapest újra éhezni kezd
lassan lépnem kell...
meg közbe még 3 emberrel dumálok, úgyh bocsesz h lassan írok