Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szégyen! A szerbeknek kell rendet csinálniuk nálunk. Mi meg magunkba ugatunk ahelyett, hogy végre csinálnánk valamit, nem csak a pofánk járna!
na ecsém ebböl most nagy zuzás lesz! nem lennék most veszprém utcáin! itt lesz helyehulya! De midenesetre csatlakoznék a 300főhöz! lesz itt most romafélelem!
na ja, nem kell mindent szó szerint
"ember"
Úgy kell nekik, nem tudják a romák hol van a határ...milyen ember az aki késsel jár a diszkóba?
sanax
Maroklőfegyver
Nyugtatójukat?
Nálunk is a 14-ben a bótban ha volt valami cirkusz az a brazilok tették, mindig csak a kötekedés, gitdázás leoltottam párat de, csak magamra számít6tam, csak utána pár hónapig settenkedni kellett, mert jöttek egy uccára valóan de, azért a nyugtatójukat hordtam magammal egy ideig hogy ne én húzzam a rövidebbet
de hol?mert ezt nem látom
"a terror ellen csak egy fegyver van!A mégnagyobb terror"
Tapasztatból írom,ami írok!
És aki azt várja,hogy ezt a szarhalmazt,majd megoldja a "törvény",AZT EL KELL SZOMORÍSAM..nem fogja!
ez spec. a belvárosban történt. egy kb. 15 fős társaság ácsorgott 20 méterre, de egyikük sem mozdult meg. utólag is köszönöm nekik a segítséget. ennyit az összetartásról és a segítségnyújtásról
Sajnálattal hallom, de alapvetőn nem erről a problémáról beszélt itt senki sem. Elenyésző számú az egyéb szigorúan etnikai kisebbséghez köthető esetek közt az ilyen. De tagadhatatlanul van. De ha nem hiszed az arányokat, irány Mátészalka, majd ott pontosan elmesélik. Az utca emberei. Azt ami nap mint nap zajlik.
jaaa és eszemben sincs nevetni.
ezekre ugyanaz vonatkozik.ezeket is kinyírnám.nem fájna.elég sok ilyet ismerek.hol laksz egyébként?
nevess rajta és mondd nyugodtan, hogy csak azért nem vertek még ripityomra, mert nő vagyok, DE én kötöttem már ki éjjel 11kor a balesetin egy kedves MAGYAR (...) fickó miatt. Miért? mert mikor ő meggondolta magát egy parkolóhely kapcsán, nem sikerült elég gyorsan tolatnom. így aztán teligázzal nekem tolatott (ő valszeg zsebből fizette az audi kárát), majd kiszállt, beleverte a fejemet a letekert ablak szélébe, eltörte a kézközépcsontjaimat, majd villant a kés és kiszúrta a kocsim két kerekét. amikor a rendőrnek bemondtam a rendszámot, csak annyit mondott: ha szeretem a családomat, felejtsem el, hogy mit láttam. NEM cigány volt.
elkéstünk vele,azért nem megy másként.és próbáld meg akár a hangoddal,akár a varázslatos személyiségeddel,akár a női mivoltoddal,akár fenyegetéssel lebeszélni a geciládát,amikor el akarja vinni ami a tied!
nemsok esélyét látom hogy ha beszolsz te egy másfélmázsás dzsungelindiánnak hogy fejezzétek be az örjöngést akkor hasonloképp rádküldi a késgyüjeteményét mint ha ugyanezt egy férfi tenné!
sajnos már rég túljutottunk azon a ponton, hogy menjen erőszak nélkül.....
pedig nem megy másként ...ezt elhiheted ...
nem hiszem, hogy nem megy másként ha nekem megy, másnak is mennie kell. és ennek nem hiszem, hogy köze lenne a női mivoltomhoz