Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!!!
Tegnap én is kint voltam a motorkiállitáson,annyira jo volt nézni a sok szép mocit+a sok szép hosteseket.Ezzel ellentétbe ha az ember ki nézett az ablakon teljesen lehangolo volt hogy szakadt a HO!!
De gondolom ettöl eltekintve aki kiment az jol érezte magát.
Mert én ngayon
Ciao
Nem tudom engem nem dobott ki majd holnap Na de tenyleg en most piace,fogtok meg hallani rolam,erre mar merget se kell venni mert tok felesleges :D

peace and jo8,udv all.
háháháhh a kis fegyverhordozó
Most már én is de akkor kidobott a bejelentkezéshez és semmi nem tudtam belépni akkor pedig nem tudsz írni..........................
Dadis ja ne csinald magadnak a bajt :DD eleg ha en keresem.Te raersz meg itt a hozongessel,nefelj atadjuk a stafetabotot,amikro te fogsz minket kepviselni ha mar oregek leszunk :D
:)) Engem nem :P visszafogtam magam :)
De honnan vagy hogy a faszba?Szerintem en tudok irni minden topicba.
HÁáhÁHÁÁHÁHÁHÁHÁ ez őrület...................
De az milyen kemény DC46 hogy full letiltottak minket egy időre...........
Az hogy 4t :DD Ez mindent kimerit :)
4T és mi ezzel a gond????????
Vagy ez volt a kérdés???
Ez a kategoria CR500 nem vitas :) 1 henger kell smnek!!
nem sor 4t
Milyen sor 4????????
Ez nem sor 4:
Huuuuuu de tud valaki Olaszul......................
Jo gyerek am o!Amugy a motoros reszet a sor 4t temat komolyan gondoljuk :) Szal nalam se tema am,ezert sem jarok ilyen "motorkiallitasra" forza due tempi e aprilia squadre per sempre.la storia siamo noi abruzzo aponsorizza aprillia rsw :)
De mire jó ez?????
Én nemtudnám ezt csinálni.......... mármint ezt a felbasszuk a másik agyát stb.
Miért unatkoztok?????
El kell menni szórakozni, nőzni, kocsikázni meg ilyenek................
Hát ő egy ritka nagy hülye az biztos..................
Jobb ha nem tudod mert ott most jottek rendbe a dolgok de mr2t mar vegigszopatta a magyar motorostarsadalmat ahol lehet :D
És ti honnan ismeritek egymást??????????
Hát ez kurvakemény..........................
haha na jo teljes legyen a lista Dadis,Mr2t,Mikey,Tyt,Agytagito es jomagam :) osmerjuk egymast.
Apicsaba akkor ez valami összeesküvés elmélet??????
Mert sikerült.........
Megvolt a második Johnnie Walker
ÁÁÁÁÁÁÁ örültek vagytok bazz
Aminek van alapja azt en is :DD Amugy elarulom mr2t cimbi meg meg joparan itt :)