Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor az vmi bönzines téma lehetett ,
nem olyan élmény az nyáron volt nálam javitásra 4 motion vr6 os golf 4 is.de az se volt egy nagy élvezet, a bőrőn kivül
O.K. 200.000-ből megvan.... Annyim sincs
ha már VW a téma: volt szerencsém egy Golf+-hoz, melyben egy 2literes duruzsolt
ha jól tudom van részletfizetés ez az egyik, a másik meg hogy nem 310 ezer, mert egy alapitványon keresztül fut a dolog, és ugye ha alapitványt támogatsz annak 30% át le tudod irni a sz jöv adóból.
Azért a benzikutas arcán milyen döbbenet ülne ki??? De milyen jó volna azt tankolni?
Köszi kishapsi, majd ha meglesz a fölösleges 310 ezrem rá megkérdezem, addig is marad álom.
őőő gondolkoztunk már rajta de nem igen kivitelezhető, viszont az egyes golfba épp tegnap vittük az villanyászhoz a kocsit, hogy kösse be a komputert, ugyanis egy 130Le PDTDI motor került bele
Ja vagy egy "1000 cm3-is multijet" iránt
hát igazából a levelezörül nem tok pontosat irni, mert én a nappalira járok, azt tudom hogy heti 1 nap, vagy csütörtök vagy szombat.
de ha a motorszerelés vagy a mümájer topkban látod a LECSO nevezetű emberkét , akkor őt kérdezd mert ő tartja a levelezösöknek a szombati gyakorlatot.

a többi meg fönn van az oldalon.
és az emberben felébred a vágy egy PDI TDI Suzuki GSR iránt
Reet!

Ha már megcsináltad a gépedről a képet, akkor szerintem dobd fel az adatlapodra, fér oda bőven nekem is van vagy 6.
a kawasaki csinált az amcsi katonáknak, kawasaki klr650 es dizelt
kiprobálnám milyen nyomatékos lehet.
Valamelyik kultúrális csatornán (diszkóverin ha jól emléxem) láttam, hogy az amerikai tengerészgyalogosok egyik osztagánál diesel endurókat fejlesztettek ki.........
Ez a neked való dolog! Diesel is meg motor is, ja és füstöl
Kishapsi!

elolvastam a MAMI honlapját és hirtelen nagy vágyat éreztem arra, hogy elvégezzem. Csak pénz kérdése.... . Ami egyenlőre nincs és nem is lesz míg ki nem fizetem az adóságaimat. Talán 2 év múlva. Amúgy milyen a levelezős oktatásuk, tudsz róla írni?
nem nevezném magam tuning guru nak, mert van még mit tanulnom, de 2 dolog van ami érdekel, a motor, és a dizel, mindegy hogy kocsi vagy kamion, csak füstöljön
igen a mami-t csinálom, meg mellette önképzésen a dizel tuningot
akkor csak csak fogok a sor végén cammogni.. de nem baj legalább mehetek...
automata volt 5 sebességes és 160 nál durván 3100-3200 forgot, de ott csad 6 litert evett.. Így azért más a helyzet hogy diesel a kocsid, és te ilyen tuning guru vagy Más a gyerek fekvése
Kishapsi!

Te nagyon ott vagy a szerelő dologban. Úgy látom élvezed a dolgot. Sok sikert hozzá a suli elvégzése után (a MAMI-t csinálod ha jól emlékszem)
Reet!

Az enyém nem bejáratós már, de még nem mentem vele. Egy gyors olajszűrő és olajcsere. Aztán kis bemelegítés után ami kifér a csövön 50 km/h és 90 km/h-ig !
Pohi: majd eggyüt járatjuk be a vasakat, úgy olvastam a tied is várja a tavaszt nagyon türelmetlenül
igen de a 320D az a 0,9 bar os turbónyomásnál evett anyitt. fölemelted volna 1,5 barra akkor kapásból 8 lett volna csak a fogyi.
a másik meg hogy menyit forog a 320D 180 nál??
a golf ban 6-os váltó van, 160 nál forog 3000-t.
télleg......... lehet hogy társasházban lakom??? akkor azért járkál ott olyan sok ember.....
Akkora a garázsotok mint egy egész társasházé