akkor az vmi bönzines téma lehetett ,
nem olyan élmény az nyáron volt nálam javitásra 4 motion vr6 os golf 4 is.de az se volt egy nagy élvezet, a bőrőn kivül
ha jól tudom van részletfizetés ez az egyik, a másik meg hogy nem 310 ezer, mert egy alapitványon keresztül fut a dolog, és ugye ha alapitványt támogatsz annak 30% át le tudod irni a sz jöv adóból.
őőő gondolkoztunk már rajta de nem igen kivitelezhető, viszont az egyes golfba épp tegnap vittük az villanyászhoz a kocsit, hogy kösse be a komputert, ugyanis egy 130Le PDTDI motor került bele
hát igazából a levelezörül nem tok pontosat irni, mert én a nappalira járok, azt tudom hogy heti 1 nap, vagy csütörtök vagy szombat.
de ha a motorszerelés vagy a mümájer topkban látod a LECSO nevezetű emberkét , akkor őt kérdezd mert ő tartja a levelezösöknek a szombati gyakorlatot.
Valamelyik kultúrális csatornán (diszkóverin ha jól emléxem) láttam, hogy az amerikai tengerészgyalogosok egyik osztagánál diesel endurókat fejlesztettek ki.........
Ez a neked való dolog! Diesel is meg motor is, ja és füstöl
elolvastam a MAMI honlapját és hirtelen nagy vágyat éreztem arra, hogy elvégezzem. Csak pénz kérdése.... . Ami egyenlőre nincs és nem is lesz míg ki nem fizetem az adóságaimat. Talán 2 év múlva. Amúgy milyen a levelezős oktatásuk, tudsz róla írni?
nem nevezném magam tuning guru nak, mert van még mit tanulnom, de 2 dolog van ami érdekel, a motor, és a dizel, mindegy hogy kocsi vagy kamion, csak füstöljön
automata volt 5 sebességes és 160 nál durván 3100-3200 forgot, de ott csad 6 litert evett.. Így azért más a helyzet hogy diesel a kocsid, és te ilyen tuning guru vagy Más a gyerek fekvése
Az enyém nem bejáratós már, de még nem mentem vele. Egy gyors olajszűrő és olajcsere. Aztán kis bemelegítés után ami kifér a csövön 50 km/h és 90 km/h-ig !
igen de a 320D az a 0,9 bar os turbónyomásnál evett anyitt. fölemelted volna 1,5 barra akkor kapásból 8 lett volna csak a fogyi.
a másik meg hogy menyit forog a 320D 180 nál??
a golf ban 6-os váltó van, 160 nál forog 3000-t.
nem olyan élmény az nyáron volt nálam javitásra 4 motion vr6 os golf 4 is.de az se volt egy nagy élvezet, a bőrőn kivül