haha :D De minek baszod fel magad?En nekem ilyeneket mondanak tudom merre tartok es kesz lesazrom nagyivben :D Tul feszult mindenki.Pihi van meg peace :P
De jó neked unatkozni és emberek agyát felkúrni
Banyeg egy kiccsit ideg lettem gyorsan ittam is egy Whiskyt...............
Jol felkurtad az agyam...................
Nem csak ilyen gyoker vagyok hogy kell a kotekedes :DD Nem csak szeretem ha az emberekbol olyan indualtokat valltok ki mint amit te irtal :DD Ha ver komolyan vennek mindent es mindenkit mar reg felkotottem volna magam.Vagy mondjam?Jo mondom ncisn jelenleg jobb dolgom :D nem szivok meg semmi en iszok.
az elmult 30 perc nagyon kiraly volt,halalra nevettem magam.
sajnalom,hogy kitoroltek a "Ma kint voltam a kiallitason es lefotoztattam magam egy csomo motoron mert az nagyon kiraly dolog" Topicom
Látod ezért szar hely Magyarország és ezért tart itt mert sok ilyen fasz ember van mint te.....
Irigység, bunkóság az nagyon meg te szar kb a 15 éves gyerekek szintje ez a milyen ruha van a másikon téma............
Hallod én ezt felhoznám a társaságomban hogy kin milyen cucc van stb. ki is röhögnének mert ez egy kicsit gáz öreg.............
De látszik te is a gép mellett nőttél fel azért vagy ilyen nyomorék
Hallod öreg én már ezen túlléptem hogy azt nézzem ki mit hord tudod ez már egy komolyabb kategória.... nem olyan kicsinyes irigy paraszt vagyok hogy azt nézzem mit hord a másik Esküszöm gyerekes vagy........... Ja és utálom a Tisza cuccokat
nezzd vegig a tarhelyem hulyegyerek utana ugatnal :) csak tudod en nem amiatt veszem fel mint a te kis buzi nyomorek divatfajtad hanem mert jelent valamit az Aprilia :D nagybetuvel te sudri.
És akkor mivan te szar??????????
Lehet hogy az irígység beszél belőled faszfejkém nem gondolod???????????????
Miért te melósruhában jársz hétköznap vagy mi????
Vicces vagy.............
dc46 A póló csak szimplán tetszik és igen eddig még nem jött velem senki szembe ilyen poloban egyébként szeretem az Apriliát...........
Ja hallod hát igen én a csajok társaságát élvezem nem a buzikét mint te
Joe-Z megakartam mar kerdezni hogy divat aprilia polot felvenni?Olyat nem sokan vesznek fel mi? :D es o a buzzancs.Az egatta vilagon semmi kozod az apriliahoz es jo esetben sose lesz de biztos meno vagy a csajok koreben azzal a poloval.
Meg én nem tűröm a fikázást és a bunkóságot nagyon irritál.....