Aki nekem a képen szemből balra van annak egy R6-osa van kék 2003-as széria, a másiknak aki tőlem jobbra van annak SP2-ese van, ha ez segít az azonosításban ill. kizárásban.
Emlékszem, mikor elősször tévedtem erre az oldalra akkor én is nyitottam egyet kapásból . A moderátor eligazított és megértettem a dolgot, hogy miként megy ez . Bár mentségemre szóljon, hogy előtte még soha nem net.-eztem, épp egy hete volt bekötve.
Voltak kint civilek is és meglahet az is, hogy egy tanárod volt. Az az igazság, hogy nemtudom ki volt a civil ruhások közül rendőr és ki nem, mert én csak a körökkel és a lábtartókarcolással voltam elfoglalva .
Az a srácot nem ismerem. Ott találkoztam vele először. Igen keveset beszéltünk, mert a lényeg a motorozás volt . Asszem valahol motoros rendőr, de hogy hol azt nem tudom.
Elmondok vmit. A topic nem azé aki létrehozta, hanem a közé, azoké akik érdekeltek a topic témájában és írnak oda. Ergó nem értem miért fáj az neked, ha rajtad kívűl rohadtul nem érdekel senkit a topicod és törölni akarják. Úgy csinálsz mintha rajzoltál volna vmit az általánosban és vmelyik osztálytársad osszefirkálta volna.... te tizsta hülye vagy. Ha egy kicsit is érett lennél és lenne vmi értelem benned, beláttad volna, hogyha a fórum egész népe szerint értelmetlenek a topicjaid, akkor valószínűleg arra nincs is szükség... mert ugye a fórum népét kellene a topicoknak szolgálni. Dee neeeeem, aaaaz a teee topicod!!! Tudod mit viddd haza!! És ezt üzenem az összes többi okostojásnak!!!!!!!!
kérdeztelek BONY M:D:D:D:D és 13 vagyok szoktam kapni csak nem azért mert az iléyn tuskok nem emlitem emg ki lefikázák a más topikát semi köze azt is csinálhat hogy és topik akor mi van??
Pufó 13 évesen kicsit sokat enged meg magának... úgy látszik nem kapott fiatalkorában a szüleitől elég pofont. Bár sosem késő.....
Nem vesz el ez sehonnan se helyet... max a sportmotor szerverén. Nem ezzel van a baj, hanem hogy értelmetlen. Meg abba is belelehetne tényleg gondolni, hogyha nem háborodnátok/nánk fel minden egyes ilyen topicon (ami megmondom őszintén kezd unalmas lenni.. naponta 3szor eljátszani ezt már fárasztó szerintem itt mindenkinek) akkor gyakorlatilag úgy halnának el, ahogy születtek. Nem írna bele senki, max aki létrhozta... szerintem csináljuk ezt!!!!!!!
Aki nekem a képen szemből balra van annak egy R6-osa van kék 2003-as széria, a másiknak aki tőlem jobbra van annak SP2-ese van, ha ez segít az azonosításban ill. kizárásban.