esztercica: na jó.........meggyőztél, lemegyek lefotom a vasat
vdani666: olyan vagyok mint Gimli ősei ( gyűrük ura) elástam a motort a hegy gyomrába........
azt hogy csináljátok??? nem kap többet? ossza be??? azt én nem hiszem hogy 200 km/h országuti tempónál 7 liter alatt marad a fogyasztása a 150 le 320 D evett 180-as tempónál 9 litert
Hát nekünk van egy 1200 kg-os (nem éppen pehelysúlyú) Opel Vectránk 1.6 16 szelep de ha megy a klíma lépem neki akkor is csak 8 lityit eszik. Horvátba nyáron 4 fő, klíma, csomagokkal full teli a csomagtartó (2 utas nő volt ), akkor olyan 7-7.5 lityi és nyomtuk neki olyan 150-es átlagban, hol kicsit több hol kevesebb...
Mondjuk az a VW amiről írtatok 1.4 motor (meghajtv, szétpörgetve, hogy menjen) nem éppen nagy és a 17 colos 215-ös kerekek se tesznek jót a fogyasztásnak...
a TDi 4 es golf hengerfej átégés azért van meert a sok hülye nem tugya használni a dizel autokat, hidegen nem szabad hajtani mert egyből gátrepedéses lesz, és ha eccer megfözöd akkor baszhatod, tömités csere egyből.
a wolsvagen csoport dizel motorjait szoktuk tuningolni, 180-220 Le ig , és ha odafigyelsz rá a legkeményebb hajtás mellet is birja.
Sziasztok,
a fogyasztás hihetetlenül nagy,egy 1,4 16v 105 Le-ős kocsi mindenképpen 10 liter alatt,vagy a körül kéne fogyasztania,mert a 14 az irreálisan magas szerintem.
Még ha chippelve is lenne,akkor is magas.Bár gondolom chippelve van mert ha nem lenne 85 Le-körül mozogna a teljesítménye.
Az nagyon gáz h ennyit kajál!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg a VW mindig ezt csinálja kúrva drága és szarok a motorok. Rokonomék 5-ös 1.6-os Golfja mondom 12 liter az kurvakemény. Az én 1.6-os Fiat Mareám eszik max 8 at de akkor már kenem is + Klíma amúgy 7-tel járogatok de amikor lementünk Horvátba nyáron akkor 6,8 öt mértem a pályán 4 személy + csomag 170-es utazótempóval a haver meg állandóan villogott h tankolni kell az 525-bömbölőbe
A kép is akkor készült bár mondjuk már hazafelé a rekesz sörök nélkül
fábiát soha az életbe!!!!!!!!!!!!!!
nagybácsim 4 éve vett fábiát,csak autot kapott +potkereket 360ezer Sk
most megvette a suzi-t 280ezer-ér kotelet,rádio+reprokat kapott,egoszetet,elsosegélydobozt,mellényt mindent ami kell hozzá,a fábiához meg kellett venni.
A fábia már csak azért is szar mert VW-GROUP
azaz VolksWagen koncern
Nagyon szép. Majd ha betesztelted a nagy nyári forróságban a bejáratás után írd meg milyen...