Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm. Ja. Igaz.
Erre mongyuk most felházhatnék egy szélsőségeseb ellenpáldát is, de nem akarok...

Egyébként az indexes Golf topicban is Szaffinak hív az egyik srác. Rokonok vagytok?
Nem az a baj, hogy lefotózza magát, lehet, hogy épp egy ilyen gép az álma, és előbb, vagy utóbb lesz neki. De nem kéne feltölteni.
Én is felültem a Hayabusára, mert kíváncsi voltam, hogy milyen, pedig soha nem lesz. Sőt a konkurencia gépeire is rátettem a fenekem. Csupán kíváncsiságból. A kiállítás erről (is) szól.
gyertek at a 2vs 4T-be,a moderatoroknak megint tul sok szabadidejuk van.
Joe-Z megakartam mar kerdezni hogy divat aprilia polot felvenni?Olyat nem sokan vesznek fel mi? :D es o a buzzancs.Az egatta vilagon semmi kozod az apriliahoz es jo esetben sose lesz de biztos meno vagy a csajok koreben azzal a poloval.
Lehet KETTŐTÉ hogy azért nem mered lefotóztatni magad mert olyan csúnya vagy hogy ezzel nem akarsz álmatlanságot okozni mindannyiunknak estére!!!!!!!
De Rossi gépe miért lenne más? Ráülsz, lefényképezteted magad, mert neked soha nem lesz olyan motorod.

Egyébként teljesen igazad van. Soha nem lesz 600-as CBR-em, mert egy szarnak tartom. Csak polyénképpen készült a fotó, hogy hogyan nézek ki egy sportmocin.
És CB-m sem lesz.
Ugye buzzancskám ráraktam a seggem a japó tömegcikkre

hávaze nem úgy néz ki??? még a cipőmet is megette majdnem
nemis..az één anyukám a legszebb a világon..és ha megnövök a papi vesz nekem egy ezerköbcentis csudijóó hondasportmotooojjtt..oan jjóó hangja van..éés még a színe is teccik..multkor a szom,széd srác is olyannal ment a sulibaa..jajj de csudi jó is lesz
hhhhhhhhhhhhháááááááááááá
Hódebil??????????
Jaaaajjj meghalok a röhögéstől
Én most kimegyek és eldobom utoljára a maradékot annyi van lehet hogy felrántok egy hókunyhót és ott fogok punnyadni
hát annyira nem unatkoztam csak a hólapátolásból lett elegem azt csináltunk öcsémmel egy hódebilt
Balusk8 látom ma unatkoztál egy kicsit.....................
Lehet próbálkozni a betolással, működhet a dolog, de ebben a hóban necces .

A Thunderace-m (223 kiló 1000cm3) tavaly márciusban nem indult az istennek se, még tologatásra meg bikázásra se. Én ezt csináltam:

Szerintem gyertyákat vedd ki pucold meg égesd ki, egy kis benzin rájuk, jól visszarakni őket, pipákat leellenőrizni, nem csúsztak e szét az összetételnél, megnézni sorban vannak e. Lehet indítózni, bikázni, vagy tologatni, ha nagy baja nincs be kell, hogy induljon.
dobd ki
Esett ma egy kis hó

ez a köcsög hó meg csak esik
sziasztok. Valaki tudna segiteni? Nem indul a motorom ilyen hidegben, az akksit feltöltöttem ugy se mit csináljak? Betolni ezeket a nagy gépeket lehet? Van esély hogy betolva beindul? Üdv
Aki se Ferrariba, se fiatba nem ülne be mert az nem autó, az tologatja a megsült rg-jét és a szétrepedt hengerű daihatsu 600 WRC WFTS Rally Kitcar GT Turboját. Ajánlom magamat!
Jah, izé szerdán voltam a motorkiállításon!
Ezek itt a képek e : http://kep.tar.hu/balusk8/50235525
Bassszus!
Romlott a motorom gyorsulása!
Hogy honnan tudom? Több súlyt kell cipelnie szegénynek... most mértem meg magam mérlegen és önrekordot dönötöttem. Ennyi még sose voltam... ajjaj nem jó ez így
Szia Polo!

Szombaton 9-17-ig vannak nyitva ha jól tudom!
aha köszi, akkor nem az akire gondoltam
Szisztok!

Meg tudná valaki mondani a Graz-i Louis szombati nyitvatartását?