Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyben megegyezhetünk: csöppet gyerekesek vagytok mindannyian. mindegy szarozzátok egymást nyugodtan, sok sikert hozzá!
vdani te lesokkoltál teljesen...............................
akkor meg miről beszélsz te szar???????????????????????
Normális vagy ember????????????????????????????????
Majd ha egytől-egyig végig beleülsz ezekbe az autókba és vezeted őket huzamosabb ideig akkor majd rájössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor egyáltalán mi alapján akarsz te itt véleményt nyilvánítani ezekről az autókról ha még nem is vezetted őket?????????????????????????
Az ilyen embereket szoktuk mi nagyon megverni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
engem nem érdekel ki mit mond,ha egy véleményen vagyunk,annál jobb de akkor se fogok mást mondani mint ami az én véleményem.
Szerintem egy ALFA sose fog kibírni 3-4-5 szárezer km-et motor felujitás nélkul,és egy 1,6-os motortol 15 év és 350ezer km után még mindg szép a 230km/h végsebesség,+ 7,8 alatt 0-rol 100 ra.
Arrol ne mondj semmit amiröl nem tudsz SEMMIT-jol megasszontam
Na jó ez unalmas, módosítok: nem szeretem az alfákat, fiátokat.
Csak egy félét mondtam.
Azt írtam bmw-t szeretnék de nincs nekem, mivel még jogsim sincs.
Kérem a kritikákat.
Kössz szépen általánositsál csak....
Igazad van Joe-z.
Az nem divatbuzi, aki egy kerekes sámlira azt mondja, hogy egy fasza jármű, mert extra halk a motorja!!!
Jaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Az a sok ész hogy kibassza itt a biztosítékot egy pár embernél.......
Suzukits te sem vágod a pitét.........
Hát mondjuk egy 2.0TS 156 és egy VTI között neharagudj már meg de ég és föld a külömbség ha mondjuk beálítod aegy parkolóba a kettőt egymás mellé észrevennéd gyorsan miről is beszélek!!!!

Ja meg annak a szargyereknek (vdani) na most milyen autód is van szaroskám???
Mert itt már többfélét is mondtál
Ja és nem vagyok divatbuzi csak van egyfajta szépérzékem te viszont egy szar ember lehetsz valaki jol írta itt az előbb tipikus BMW-szar ember....................
A másiknak meg ladája,még az is jobb.
Jó ember vagy már többször segítettél.
Ja és én kezdtem, nem akarom letagadni.
A civic tényleg nem olyan jó havernak van.
Szeretnék vdani védelmében szólni valamit.
Nekem olasz gépem van, egy aprilia Af1 sintesi. De inkább én is letagadnám hogy olasz. Bár szerintem motort még sokkal jobban tudnak gyártani, mint autót az olaszok. Az Af1 nek is az az előnye, hogy legalább a motorja rotax. De amúgy egy jármű olyan mint azok akik gyártjátk. És ha egy gépet a digók csinálnak, hát...
inkább egy 15 éves CIVIC 1,6 VTI 16 V 160 lo mint az a olasz .....romeo meg julia
Na kezdödik az ovi+szidjuk 1mást müsor,aztán a nem én keztem elöadás.vdani:értsed már+ neki ez tetszik!Képzeld el mindenki egyforma izléssel élne mi lenne itt Neki jó fogad el.Csak+jegyzem(de ne legyen vita!)civic tévhitben élök autója nem megy annyira(nem jó-csak divat autó) mint sokan gondolják.De ez az én véleményem
Nekem jelenleg koreai van.
És szeretem, sokkall jobb mint egy szar ferrári.
Ja lejött amit töltöttem, most megyek alfa posztereket égetni.
BMW-d van? Iparhulladok :D Akkor tudom má miért vagy ilyen.. Minden BMW-paraszt, és büszke a német szarára,, szeméttelepre vele!
BMW vel.
És pesti vagyok, az roszabb mint a paraszt.
Divatbuzikám.
Jolvan parasztkán eltűnhetnél innen a picsába mert már nagyon unom azt a szaros búrád az a lényeg h te kurva vagány vagy de szerintem csak kurva irigy mert soha az életben nem tudsz majd megfizetni egy ilyen autót! De ha lesz pénzed inkább vegyél egy 10 éves Civic-et na azzal feszíthetsz a tanyán!!!! kis parasztgyerek
Egy gyönyörű olasz verde
Az ezüst színű például az egyik barátom gépe egy 2000 évjáratú 2.0TS Selespeed váltóval van a kocsiban 130ezer és akötelezőn kívül egyszer sem volt szervízben!!!!!!!
A piros pedig egy GTA az Esztergomi találkozón..
De mostmár tényleg ne vegyél!
Nem nagyon érdekel ki mivel jár, én azt veszek ami nekem tetszik szarok a divatra.
Föleg ezekre a divat digó szekerekre.
Hallod vdani te meg sem érdemelnéd ezeket az autókat mert ezek értelmes normális sikerorientál embereknek készültek akik munkából hazafelé egy kis élményautózással dobják fel a napjukat és élvezik az autó gyönyörű design-ját a motorhangot a teljesítményt!!!
Te csak maradj meg egy szaros 10 éves Civic-nél ha szerinted az jo auto csak egyszer menj el gyalog egy Alfa találkozóra és meglátod a vevőkörét ennek a márkának és majd rájössz hogy mekkora hülyeségeket is beszélsz itt összevissza.................
Láttam már egy párat a szomszéd is szokott néha hazajönni alfával.
Egyébként még mielött valaki megjegyezné, az olasz motorokkal nincs bajom.
ááááá, nagyon szép.