Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem nézd meg ezeket
nekünk is volt egy fiát, amikor megvettük már akkor se volt valami tuti, csak a pénzt vitte, és szar volt, és hiába állt garázsban, hiába volt szervizelve, egyre roszabb lett.
Én vállalom hogy nyomi vagyok,lehetne inkább egy lambo
Hallod vdani te egy ritka nagy paraszt vagy..........................
Az Uj 159-es Alfa a leggyönyörübb most + a Brera is ott van nagyon!!!!
De CHEVY-nek igaza van nem vitázunk nyugodság van csak ez a Vdani teljesen kiakasztott (be nem ülne egy Ferróba ez egy nyomorék)
Mindenkinek más az ízlése meg a szépérzéke csak egyet kérek mindenkitől h ne az ezer éves szöveget mondjátok még mindig h az Olas rohad megy ilyenek mert ez vagy 18 éve nem igaz mert pl a Fiatnál már a Tipo abszolút nem rohadt (tudom mert volt egy ismerősnek) viszont a haveromék 1993-as 525 bömöse úgy rohad a csomagtartónál illetve sárvédőnél (garázsban tartott) hogy beszarnál a röhögéstől
Most ezekután melyik a jobb autó??? Nincs miről beszélni........................
Ugyhogy ne vitázzunk inkább
Én a környezetemben senkit se találtam még aki szereti az olaszokat.
Alfáknál rondább autók nincsenek is.
Talán a régebbi tipusok, azok még jók voltak, egyszer szétvertünk eggyett(nem volt üzemképes és a gadája sem bánta), csak arra jó.
Tévedsz,de szived joga mibe,mire ülsz,azért csinál oly sok nemzet járgányokat,mind másért jó,vagy jobb,de az Olasz az más!Őket még a szemellenzős,önimádó fritzek is szeretik!
Te beteg vagy :))) Olasz autók a legfílingesebb. Alfa, utána Jöhet a HOnda, subaru stb.
Ja:nálam az utolso jó olasz (hétköznapib) fiat131-132,ritmo 130Tc.
Hát örültem neked vdani mert sikerült egy akkor abaromságot ideírnod hogy majdnem kiestem aszékből
Na látod az ilyen elvakult fasz emberekkel nem éri meg társalogni!!!!!!
Leszopnád azt a kis pöcsöd ha egyszer is betehetnéd azt a szaros segged egy Ferrariba és netán vinnének is egy kört na utána lehet hogy szemen köpnéd magad azért mert ezt ide így leírtad...............
Az ilyen emberektől akadok ki mint te vagy...........
Ezen hülyeség vitázni(ferga utcaiba verseny teknika van,de mindegy)be akar szálni a gm is csak náluk ez az f1 még nem annyira elfogadot mint europában.Tök mind1.Én igy vagyok vele:Autó-német,motor,japán,második autónak usa vas.Más az izlésünk ennyi.
Én olasz autóba be nem ülök, még szétesik nekem, se ferráriba se fiatba.
Vagy német vagy japán.
A többi NEM autó.
Én most a széria gépekről beszélek nem a vresenyváltozatokról meg versenyekről.. De ha már itt tartunk a Chevrolet hány F1 világbajnoki címet nyert és hány futamgyőzelme van az F1 indulása óta????????????????? Na?????????????? Erre már nem tudsz mit mondani ha már a pályaversenyekről beszélünk.......... Szóval a Ferrari mögött azért nnem kicsi és nem eredménytelen sportmúlt van...... Ugyhogy ez nem csak egy modellről szól.............
Ne keverjétek össze:Ferga=sportauto.bmw=sportos .... csak+jegyzem:corvette álláza a fergát a 24óráson-na de mindegy..ne szidjad a BMW-t
Pedig én 2,5 évet nyomtam a Müncheni gyárukban
Most nézem csak 2Ütem tényleg nem tudod mi a külömbség egy BMW és egy Ferrari között
Ez azért egy kicsit elhibázott szöveg volt ez a BMW elmegy 100000 km.t .. És kit érdekel?????? Egy Ferrarit nem munkába járni vesznek az emberek mint egy BMW-t ja és ott kezdödik h aki már Ferrarit (és hasonlo jo Olasz márkábol válogat) vesz az magasrol leszarja az összes Német hulladék autot mert a BMW is már ott tart hogy csak a kopasz köcsög maffiózók meg a parasztok veszik mert az BMW és be kell szarni tőle!!!!!!!
Na látod ezért nem kéne semmi pénzért BMW mert már eléggé le lett gagyizva az egész oda a régi presztízs (volt egyáltalán?) és ma már az van h aki igazán gazdag az baszik beülni egy ilyenbe inkább beül egy Jaguarba,Volvoba,Saabba,Alfába?Lanciába,Maseratiba mert ezeknek volt,van és folyamatosan növekszik apresztízsük és el kell h szomorítsalak simán jobbak a BMW-nél............
Hát nemtom 2Ütem néha nem tom mivan veled...........
Én beszarnék ha lenne egy olyan Bimotám meg sztem a népek is beszarnának ha kimennék egy-egy pályanapra mert akik ismerik a régebbi mocikat is nemcsak az "ezres gixxert" és társait azok tudják h ezek a motorok azért igen disznó gépek voltak/azok még mindig
Dev! Munkában az admin
csá fasza a honlap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na csá joo ez a sportmotor honlap!!!!!!!!!!!
Motoros barátaim!!! :)

Született egy ötletem, amire ha akad valamennyi igény, akkor jó eséllyel megis valósítom, de legalább is jó lenne. Azt gondoltam ki, hogy kellene csinálni egy oldalt (nem túl bonyolultat, inkább a célnak minél jobban megfelelőt), ami telis tele lenne információkkal a motoros felszerelésekről, alkatrészelről! Ez úgy nézne ki, hogy meglehetne találni, hogy mit hol kap az ember (leginkább bp üzeleteit illetően tudom én ezt egyedül megvalósítani), plusz bárki akinek van tapasztalata bukóval, ruhával, fékbetéttel, olajjal bármivel kapcsolatban, az megírná a saját fogyasztható stílusában, ami felkerülne az oldalra... így ha vki olyat akarna venni, akkor tud tájékozódni. Természetesn tesztekről lenne egy rakat link is... újdonság nem újdonság, itt-ott a neten minden megtalálható de így legalább összelennének szedve egy oldalra. Lehet hülyeség, ezért kérdezem tőletek, hogy szerintetek van-e értelme...

na de egyébként ez még csak ötlet, lehet beletörne a bicskám :)

Igazából én ezt itt a sportmotor-on képzelném el leginkább életképesnek, mégjobbá varázsolva szeretett oldalamat. Ezt annó írtam ötletként az oldal fejlesztőinek is... sőt vállaltam volna a szerekesztését is, de nem haraptak rá sajnos. Pedig nemhiszem hogy elvetendő ötlet lenne.... na szerintetek???

Mondjátok sokan, hogy jó lenne ha lehetne feltenni az oldalra egyéni felszerelés/alkatrész teszteket, tapasztalatokat és akkor a tömeg ereje hátha megmozdítja a sportmotor fejlesztőit!!
A Team Suzuki egész éven át tartó hosztesszversenyt hirdet az ország legszebb hölgyei számára. A csapat olyan természetes szépségek pályázatát várja, akik már betöltötték tizennyolcadik életévüket, és úgy érzik, hogy kisugárzásuk és külső adottságaik alkalmassá teszi őket arra, hogy az I. Suzuki GSX-R márkakupa hosztesszei legyenek.

Legyél Te is a Suzuki hosztessze! Ha szereted a motorokat és szeretnél részévé válni a Suzuki híres motoros családjának jelentkezz az év leglátványosabbnak ígérkező motoros rendezvénysorozatára. A jelentkező hölgyek részt vesznek az idén először megrendezésre kerülő Suzuki GSX-R kupasorozat áprilistól szeptemberig tartó versenyein, amelyeken hosztesszként működnek közre. A versenybe nevező hölgyekre a futamok időtartama alatt és az interneten folyamatosan lehet szavazni. Az egy éven át tartó sorozat győztese az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapja az utolsó verseny végéig. A szépségverseny első fordulója a Budapest Motor Kiállításon kerül megrendezésre, ahol eldől, hogy ki az a húsz lány, aki részt vesz a kupasorozaton.

Díjazás: Az első helyezett tölti be a következő, 2007-es évben megrendezésre kerülő versenysorozat háziasszonya szerepét. Az Suzuki GSX-R Kupa háziasszonya képviseli a Team Suzukit a magyarországi versenyeken és egyéb rangos külföldi eseményeken, továbbá a 12 legsikeresebb hosztessz szerepelni fog a Team Suzuki 2007-es naptárjában.

Pályázni egy teljes alakos és egy arcképes színes fotóval lehet. A képek mellé kérjük küldj egy rövid bemutatkozó levelet, amely tartalmazza a következő adatokat: név, születési idő, telefonszám, lakcím, e-mail cím, magasság, testsúly, mell-, derék-, és csípőbőség, referencia (ha van). Jelentkezni e-mailben a office@teamsuzuki.hu címen illetve postai (2146, Mogyoród Pf.: 37) úton lehet. A résztvevők számára a Team Suzuki biztosítja a versenyek során használt egyenruhát.
már 37.