Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen okos vagyok 17éve lakok óbudán és felismerem egy részletét.
Már az 57. vagyok a ranglistán, de az elöbb volt jobb is csak akkor még nem voltam regelve.
Talált, sűllyedt
Te valahol a Szentendrei út közelében lax?
3222
11 pontom van
ajjaj :)
www.kvizpart.hu MOTORSPORT kvíz!!!!
tessék próbálkozni!

apám (és én) készítette!
m2 18:33 Kultúrház
Kultúra, szórakozás, szabadidő napról napra
Műsorvezető: Kulcsár Vajda Enikő
- Díjeső New York előtt. A Páger Antal díjas Csákányi Eszter tengerentúli látogatása előtt a Kultúrház vendége
- Intraperszonális opera. A képzőművészeti tájban a zene alkotja a teret. A cselekvő képek, azaz Ulixes Ágenstől, Gergye Krisztián koreográfiájára
- Ziamag. Kreatív újság. Papír nélkül, de hagyományos külsővel. A világháló havilapja
itt vagy te
a többiek meg oskolások oszt tanulják a toldit, vagy az Antiganyét olvassák.
hun vannak a berényi betyárok e???
nagyon el vannak veszve
de te nem tgene vagy!
Neem!Ne gyere!De neked még az is jól állna... Remélem azért 1szer láthatlak az életbe..
Bocs, hogy beszólok, Te gyönyörűszeműhajú lány, de javíthatnád a reglapodat...
Vesd össze a májer 8224-et a 3. képedhez magyarázatként írtakkal.
Vagy tom néz ki úgy, mint én, vagy az én bukóm van rajtad...

annyi igazságod van, hogy tomtól szereztem...
máj hárd villgó ón!
Még zavarba jövök
Óhh Judit!!!
Gyönyörű vagy tudod!? És nagyon-nagyon szép a szemed,és a mosolyod az vmi fantasztikus!
Sziasztok!!
Rég voltam itt :) :)
Gondolom már mindenki várja a jóidőt....Én nagggyyyoonn!
Pussz
Ez mintha én lennék, nem?
Nem fizetett hirdetés következik:

Keresem azt a 18-22 év körüli igazi nőt, aki a szépítkezőszerekkel igen gazdagon övezett világunkban is megtudta őrizni nőiességét, természetes szépségét. Keresem azt a lányt, akinek nem a szemfestéktől már-már világító szemhéjai, a vakítóan szőke haja vagy éppen a kihívóan rúzsos száján megcsillanó napfény vonnza úgy a fiúkat, mint éjjeli lámpás a kis szárnyas állatkákat, hanem aki csupán a puszta jelenlétével is erősen szívritmusnövelő érzést okoz és úgy teszi észrevétlenné az összes közelében lévő lányt mint az esthajnalcsillag a többi égitestet, aki a lágy nőies mozdulataival, játékosan csábító mosolyával, a veszélyesen megbabonázó pillantásával, a finom, vízesésként leomló gyönyörű hajával és vadítóan érzéki szájával már messziről is tizedeli a férfitársadalmat több hétre erős fejfájást és sóhajrohamokat okozva nekik, bármiben is legyen a lány felöltözve, bármit csináljon is éppen....

Jaaaa és ne ijedjen meg attól, ha tetőtől talpig motorolajos, szeressen és tudjon motort szerelni!! Az se baj ha jobban motorozik mint én, de azért na annyira ha lehet. Ha az olasz 1hengeres kétütemű sportmotorokhoz ért az előny, mert épp kéne bütykölni ezt azt a motoromon. Ennyi lenne, ha vki magára ismert, feltétlenül írjon!!!!
jut eszembe a Freydossziét nézve:
Kinába nem viccelnek
ilyen figurák (JingJing és ChaCha) figyelnek a nagyobb portálokon, figyeémeztetve a netezőket: a nagytestvér figyel
Ne sértegess.
nincs mit! :o)
Köszi Túró!
március 01-05. legalábbis a hajós akkor van.