most voltam bent a suzuki hollosban, (az autos részlegen) mekkora egy geci lehuzás ez az egész ország.
400 ezer az ignis javitási költsége. úgy hogy minden alkatrész cserélnek, kivétel a csomi ajtót, az anyag ár 130E, és 1 nap alatt megvan a kocsi.
nem lehuzás ez egy kicsit 270 e a munkadíj?
ha elvittem volna egy sima kasztnishoz az fogadok hogy nem is cserélt volna mindent és 150ben megáll.
Tegnap egész nap közlekedési felügyeleten meg az okmányirodában b*tam a rezet, aminek eredménye hogy csütörtökön atvehetem a jogositvanyomat, nagy A val kiegászítve a B
más:
megfigyeltem ha robogón ülök le se szarnak az emberek, motorosok sem, és mikor a pirosnal mellem gurul egy bandittal én köszönök neki az meg még csak nem is bólint. értem robogón ülök. de köszöntem neki.
ha ugyanebben a helyzetben 636oson ültem volna kinyalta volna a seggem. milyen furcsak az emberek néha....
azonnali hatállya, csak megfelelő indokkal mondhat fel (mindkét fél) Én is végig csináltam párszor, csak én a másik oldalról!! Tudom hogy miről beszélek!
Abban túrónak igaza van hogy meg kell egyezni!!!
Szerintem nem,mert ha azonnali hatállyal felmond akkor el kell engedniük.Csak az a külömbség,hogy nem jár semmiféle jutattás.Munkaügyi segély,és ha esetleg végkielégités járna így azt sem kapna.
Majd megírom este, hogy mi lett az eredmény :D
Sziasztok