Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én léptem melózni
Majd megírom este, hogy mi lett az eredmény :D

Sziasztok
most voltam bent a suzuki hollosban, (az autos részlegen) mekkora egy geci lehuzás ez az egész ország.
400 ezer az ignis javitási költsége. úgy hogy minden alkatrész cserélnek, kivétel a csomi ajtót, az anyag ár 130E, és 1 nap alatt megvan a kocsi.
nem lehuzás ez egy kicsit 270 e a munkadíj?
ha elvittem volna egy sima kasztnishoz az fogadok hogy nem is cserélt volna mindent és 150ben megáll.
Én sokáig úgyvoltam a témával,hogy ha valaki köszönt azt hittem,hogy valahonan ismernem kéne. Mire rájöttem,hogy ez csak amolyan bajtársi köszönés
Csaszii ne vedd a szívedre sajna vannak ilyen mocisok is.
Tegnap egész nap közlekedési felügyeleten meg az okmányirodában b*tam a rezet, aminek eredménye hogy csütörtökön atvehetem a jogositvanyomat, nagy A val kiegászítve a B

más:

megfigyeltem ha robogón ülök le se szarnak az emberek, motorosok sem, és mikor a pirosnal mellem gurul egy bandittal én köszönök neki az meg még csak nem is bólint. értem robogón ülök. de köszöntem neki.

ha ugyanebben a helyzetben 636oson ültem volna kinyalta volna a seggem. milyen furcsak az emberek néha....
Kawagirl ne is csak határozottan mint abban a mosóreklámban a csaj

"Főnök úr azt hiszem beszélnünk kell"
Egyezkedni fogok .... hálistennek a fönökömmel lehet...
Nem szeretném ezt az alkalmat elszalasztani ...
azonnali hatállya, csak megfelelő indokkal mondhat fel (mindkét fél) Én is végig csináltam párszor, csak én a másik oldalról!! Tudom hogy miről beszélek!
Abban túrónak igaza van hogy meg kell egyezni!!!

LX
Ez egy nehéz ügy szar munkát válltani az sosem megy egyszerűen
Szerintem nem,mert ha azonnali hatállyal felmond akkor el kell engedniük.Csak az a külömbség,hogy nem jár semmiféle jutattás.Munkaügyi segély,és ha esetleg végkielégités járna így azt sem kapna.
LX, sajnos ha ő mond fel, akkor igen. Hidd el végigjártam már.
igeeen!

közös megegyezésre törekedj! legyenek jó fejek!

vagy betegácsi. viszont addig nem dolgozhatsz a másikban... meg ellenőrizhetnek is....

szóval alkudj!
Megbeszélem a fönökkel. Nem tudok addig mit tenni ..
Na,mindegy..
nem egészen!
MT szerint (egy bizonyos ideig) 30 nap, amiből az utolsó két hetet nem köteles ledolgozni!!!!

LX
Kawagirl, ha felmondasz is le kell töltened a felmondási időt. Sőt akkor az egészre kötelezhetnek sajna. :(
mai ebéd :
Parajos TÚRÓS olasz tészta
na ilyet biztos nem eszek, mert biztos meleg

LX
1 hónapos felmondási időm van, annyit meg nem tudnak várni ....
Asszem kirúgatom magamat, vagy felmondok....
hogy nézzél minket és hogy mi is megnézhessük a Kismamát!!! naaaaaa ... ja, és a tea!!!!

LX
Beszlek vele? Ja így könnyű
Még nem tudom, hoygmikor. A pasi szerint akár holnap is mehetnék ....
Délután beszlek a mostani fönökömel, aztán majd felírom a fórumra :D
Nem motorozom, kismama vagyok . Kocsival pedig minek fájdícsam a szívem
jaja, Raikkönennek is el kellett adnia a Ferráriját.
agy helyen!

LX
te csajszi H ring

LX
Maradok KAWBÉÉB