Mi tegnap este 19-21:00 közöt vezettünk.. kimentünk Solymárra meg a környékére. Te, ott este olyan sötét van Alig láttam valmit. Ja, meg lefagytam a motorról.
Ezen a héten végig megyek vezetni, és a köv. héten vizsga
rendben van:))) vegyél:) báááár már nem vagyok fenn:DD háááát:) Legyen szerencséd a motorhoz..:))) meg a használatához:)))))))) A bátyám pedig azt üzeni Nektek hogy:Rock and Roll :DDDDD
Ria : ha ismét itthon jársz, akkor eljövök veled aerobikozni
Tudok egy nagyonjó helyet, ahol nincsenek fitneszcicababák.. és nem röhögnek ki ha egy melegítőalsóban, és egy pólóban ugrálsz
Most szept. 24-én
Ajwee grillhusit csinált, ami nagyon finom lett. Moflee kereket füstölt.. aztán mindenki ökörködött.
Én meg: te ki vagy, te ki vagy? Jó sok emberkét megismertem
A következőt ki ne hagyd, én is jövök!!!!! Ha lehet, s szerencsés vagyok, akkor már motorral
Fantasztikus :)
Mármint nekem nagyon tetszett Ez volt az elsőőő Habár Moflee szerint sokkal jobb szokott lenni
Ádámmal, 2Bálinttal, és az egyik haverjával béreltük ki az egyk szobát, Ádika is nálunk aludt, de a gyerek nagyon kiütötte magát.... olyan egyenes sugárban hányni még nem láttál embert
azt gondolom..:)) A mostanin nem voltam...de eddig mindegyiken ott szoktam lenni...ez...nem tudom miért de kimaradt...nem is hallottam hogy jöttök,....milyen volt?
Az arok mas. Sima terepen vagy ott, ahol az eleje kicsit feljebb van gond nelkul labraallitom. Ha az eleje lentebb van, mint a hatulja, akkor nem igazan szivesen probalnam ki. Tul nagy lenne az esely a visszaejtesre.
Egyebkent a technika egyszeru. Kormanyt utkozesig alaforditod es kemenyen megfogod. Masik kezzel az ules alatti kapaszkodot fogod meg es megrantod felfele.
Nalam pl a motor szinte egyaltalan nem all oldalsztenderen, csak ha a talaj nem 100%-ban megbizhato. egyebkent betonon inkabb felrakom kozepsztenderre. Ahhoz is csak technika kell
Szorítok neked :)
Mi tegnap este 19-21:00 közöt vezettünk.. kimentünk Solymárra meg a környékére. Te, ott este olyan sötét van Alig láttam valmit. Ja, meg lefagytam a motorról.
Ezen a héten végig megyek vezetni, és a köv. héten vizsga