Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ráérek!

gurithatunk egyet! (kikapsz)

Kawagirl
Lekell őket itatni
Elkell őket varázsolni
és biztos hogy rontanak
Kawagirl: ha férfiakat kérdezel hogy tudnak e bowlingozni akkor következő dolog történik:

1) Mindenki kijelenti hogy ő nagyon jól tud, vérprofi és tehetséges
2) Mindenkinek millió tanácsa van és természetesen ezek nem fognak egyezni
3) Ebből nagy vita lesz és mindenki a másikat fikázza
4) Amint kiderül hogy be kell mutatni a tudást vagy neadjisten meg kell tanítani valakit senki nem fog ráérni
itthon vagyok, és most hagyom abba a melót.... meg a fórumozást is

szóval, ciao, LX
Azt ne mondd, hogy még bent vagy és dolgozol!!!!!

Az elméletet már megtanultam, most már csak a gyakorlatban kellene alkalmaznom
én csak az elméleti oktatás vállaltam!!! és azt meg is tettem

LX
Andrew: a csütörtöki nappal együtt 2,5 napom van arra, hogy megtanuljak golyókat gurítani egy fellakkkozott pályán vagyis, hogy megtanuljak bowlingozni

habár már nem aggódok annyira, mert ma körbekrdeztem az összes kollégámat... csak az egyikük tud IGAZÁN játszani.

Szóval, igazi röhelyes, mókás, idétlenkedés láthat tőlem az, aki szombaton du. a Pólusban jár, és "gurigázni" van kedve

Ja, és nem is tudtam, hogy itt MINDENKI tud játszani pl: csaszi, tomato és sokan mások
Nem hallottam.... Eléggé el vagyok foglalva mással, és nincs időm sem tévézni,sem rádiót hallgatni....De a Zakó perec...topicban valamit olvastam,de azt nem nagyon értettem,de mostmár okés!
Nem untatsz! de akkor ha mész JÓÉJt Neked is!!! Pussz
bocs hogy enyit irok, csak potolom bepotolni azt ami kiesett a 4 napi korházban fekvés alatt.
nem untatsz
:))))) Nem untatlak titeket ám..megy aludni..:) dög vagyok:)jóóó éjttt...nekedis csaj!:) meg mindenkinek:)
kb 700 métert kellet volna kibirni az aszfalton onnan már tudtam volna földön menni.
de lehet hogy hallotad, mert a rádió is bemondta, csütörtök délután. olyan dugó lett miattam a 6 oson.
mert a kamionnak ahogy neki csapodtam levertem a levegőszelepét is és nem tudott elmenni.
Jajjj.....
hát ezt elbasztam nagyon,
mert ugye se jogsi se rendszám, se biztositás se semmi.
uhh...az gáázzz!!! Meg az is,h ki kell hagynod 3hetet....
helló baby!!!
3 hétig nem,mert nem engedi az orvos
ÉN
Akkor most nem jársz motorszerelő suliba?
Ki volt a hibás?
Simsonnal piszoksokat! Nagyobb gépekkel még nem sikerült. Előbb utóbb az is meglesz, eddíg még szerencsém volt.
én se figyeltem a sáváváltásnál, a következmény : törött motor, törött kamion, törött ignis, reped kulcscsont, 3 hét gipsz, meg sántikálás.a többit még nem tom
mennyit nyaltál mire megtanultad az egykerekezést?