Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maci: mibe kötött bele??
sziasztok!
nincs itt olyan topik ami a quadokrol szol???
megvan a jogsi ó je
ööööö....nem
Te jogsi nélkül motoroztál ki Horvátba??????
Sziasztok! Sajnos nem sikerült , mert sikerült belekötnie valamibe! Már amikor megláttam, h Ő lesz a vizsgabiztos, rosszul voltam, olyan igazi "kocka" természetű....Mondta is az oktatóm....Én legközelebb okt 22.-én vizsgázok!
SIKERÜL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez az!!!!!!!!!!!!
Ügyesen
T
Maci: aztán írd meg hogyan sikerült!!!!
Az én vizsgámat egy héttel eltolták
Sziasztok!!! Holnap vizsgázok forgalomból,de nagyon be vagyok parázva,mert ma olyanokat műveltem a gyakorlaton....áááááá!! remélem hamar túl leszek rajta,és meg lesz!! Na jóéjt!
igen a kereskedésben egy nagyon szép metál bordó.

váci úti kawasaki szalon, külső vácu úton.

érdekelne?
meggyújtottam egy füstölőt hogy illat legyen, erre halál büdös van.

kávésat ne vegyetek.
Szia! Új vagy még itt?
Sajátom még nincsen. Amit a suli ad, azon gurulok ...
Néha haverok visznek el

Eladó volt az a 400as Kawa? Vagy hol láttad?
nah igen de neked akkor most van motorod vagy most motorozol valakivel?:) vagy ara erted hogyne mfogsz pattogni a motorodon?:)

láttam egy tök szép 400ast a kawában tegnap :) neked való lenne:) metál bordó, gyönyörűűűűű
Lassan végeznek vele Hálistennek ...

Viszont: nem pattogok a motoron ahol már megcsinálták az utat!!!!
hát nagy ott a túrás fúrás úgyhogy csak óvatosan

tegnap 3x jártam meg a szentendrei utt oda vissza, nemvolt egy leányálom

majd ha arra jaro kszólok beugrok 1kávéra ugyis halal unalmas a dugóban állni és bambulni a többi unott autós búráját
Utóljára júniusban voltam a Shoxban.. sztem ma még átnézek (itt lakok mellette)
az a +30 ezer az a pofatlanság netovábbja.

nézd meg a shoxban mik vanank. szerintem jó kis bolt, nem egy Alpinestars minőség de kezdetnek megteszi.
enis az aquaba jartam sokat.
szerintem semmi értelme összevissza enni külömböző műkajákat vagy ilyenolyan puerto rico vagy galapagos szigetéről származó bogyókat amit ugysem tudok megfizetni. nagyapám is szalonnán nőtt fel, és én is jolerzem magam tőle
Zsuuu : tapasztaltam Életemben nem jártam erre (ahol este még a madár sem jár)

Most voltam nézni egyberészes bőrrucikat. A Sentendrei úton van a Héjja kereskedés, csak Louis féle ciuccokat árulnak.
Láttam egy fullprotektoros női szabású bőrruhát, cirka 389 euro odakint a sógoréknál. Mire behozzák nekem (pontosabban megrendelem), addigra majdnem 30.000 Ft-ot még rátesznek.
Asszem ki kell néznem.. .
Solymár környéke nem rossz. Főleg Pilisszentiván.
Csak ovatosan már elég hideg az aszfalt de ügyik vagytok. Sok szerencsét a vizsgához
Köszike! Biztos h sikerülni fog... !

Én csak Pénteken fogok kb 2órát vezetni reggel,aztán szombaton meg vizsga!