Sziasztok! Sajnos nem sikerült , mert sikerült belekötnie valamibe! Már amikor megláttam, h Ő lesz a vizsgabiztos, rosszul voltam, olyan igazi "kocka" természetű....Mondta is az oktatóm....Én legközelebb okt 22.-én vizsgázok!
Sziasztok!!! Holnap vizsgázok forgalomból,de nagyon be vagyok parázva,mert ma olyanokat műveltem a gyakorlaton....áááááá!! remélem hamar túl leszek rajta,és meg lesz!! Na jóéjt!
szerintem semmi értelme összevissza enni külömböző műkajákat vagy ilyenolyan puerto rico vagy galapagos szigetéről származó bogyókat amit ugysem tudok megfizetni. nagyapám is szalonnán nőtt fel, és én is jolerzem magam tőle
Zsuuu : tapasztaltam Életemben nem jártam erre (ahol este még a madár sem jár)
Most voltam nézni egyberészes bőrrucikat. A Sentendrei úton van a Héjja kereskedés, csak Louis féle ciuccokat árulnak.
Láttam egy fullprotektoros női szabású bőrruhát, cirka 389 euro odakint a sógoréknál. Mire behozzák nekem (pontosabban megrendelem), addigra majdnem 30.000 Ft-ot még rátesznek.
Asszem ki kell néznem.. .
nincs itt olyan topik ami a quadokrol szol???
Ez az!!!!!!!!!!!!
Ügyesen
T
Az én vizsgámat egy héttel eltolták
váci úti kawasaki szalon, külső vácu úton.
érdekelne?
kávésat ne vegyetek.
Néha haverok visznek el
Eladó volt az a 400as Kawa? Vagy hol láttad?
láttam egy tök szép 400ast a kawában tegnap :) neked való lenne:) metál bordó, gyönyörűűűűű
Viszont: nem pattogok a motoron ahol már megcsinálták az utat!!!!
tegnap 3x jártam meg a szentendrei utt oda vissza, nemvolt egy leányálom
majd ha arra jaro kszólok beugrok 1kávéra ugyis halal unalmas a dugóban állni és bambulni a többi unott autós búráját
nézd meg a shoxban mik vanank. szerintem jó kis bolt, nem egy Alpinestars minőség de kezdetnek megteszi.
Most voltam nézni egyberészes bőrrucikat. A Sentendrei úton van a Héjja kereskedés, csak Louis féle ciuccokat árulnak.
Láttam egy fullprotektoros női szabású bőrruhát, cirka 389 euro odakint a sógoréknál. Mire behozzák nekem (pontosabban megrendelem), addigra majdnem 30.000 Ft-ot még rátesznek.
Asszem ki kell néznem.. .
Én csak Pénteken fogok kb 2órát vezetni reggel,aztán szombaton meg vizsga!