Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én cserélek, nekem pont ugyanezek a pramétereim de varjunkcsak.....hmmnem mondom ke la 636ról egy zzr javára
már csak a motorért érdemes
Ha cserelsz velem magassagot es sulyt, akkor meg a motort is megkapod melle
Jó nektek, hogy ilyen magasak vagytok !!!

Én meg 160 cm, és 55 kiló
És általában az ülésmagassággal vannak gondjaim
hát én is 186 cm vagyok és 103 kiló szerintem kell ehez a magassághoz a kilógramm, kulomben tök hulyen nezne aki az ember csont csovanyan. en pl csipok dagadt lenni tényleg nem valami hatalamas a 636os de elmotorozgatok rajta..inkabbaz ulespozício az amit meg kell szokni.
Azert szoltak be, mert eszukbe sem jutott, hogy a svajci rendszamtablas motort magyar vezeti
Hat en megprobaltam a hatszazast... De valahogy nem tudok ugy motorozni, hogy beleverem a kormanyba a terdem Allveer motorjat is probaltam (ZZ-R 1100), de igazan az sem volt tokeletesen kenyelmes.

Riacska laza 186 magas es (enyhe fogyas utan) 110 kilo
Szoval kell az az ezerkettes, hogy felvigyen a 20%-os emelkedon
az ki van zárva! Aki egy ekkor "döggel" karistol, az csak teljesen normális lehet!!! Max egy kics ZiZi

LX
Ria, ne legyél ilyen pesszmista. nem helyes. ahany ember annyi féle ízlés, aki meg olyanokat mond mint az a pár srác, szerintem nem kellőképen nevelt. ilyet nem illik. én nem szeretem ha masokat sértegetnek. neha engem is szoktak, de en csak kinevetem
Sajnos nem ismerem az ipset csak hallomasbol.
Bar ha azt vesszuk neha egy pszihomokus jol jonne Riacskanak.
Koszonom, koszonom
tényleg vann bennem valami csernyus...ez borzalmas ugyanakkor jó is
Nem letezik, ezert akarok csinaltatni egyet.
Igaz teherbirasa az nem lesz, de nem is az a celja. Egy olyan tankboritas lenne, amit alul apro kis magnesek rogzitenenek (a spoiler miatt nem lehet kampozni elol), a labamnak es az ulesnel viszont elvileg igen. De ezt majd valamelyik nap pontosabban megnezem.
Az elobbit mar tiz eve nem hallottam

Az utolso informacio, amit a kulsommel kapcsolatban hallottam volt az eredeti nevadoja a motoromnak.

Egy hegyi parkoloban megalltam fenykepezni es amikor mentem vissza a motorhoz ott allt korulotte vagy 4-5 srac. Cseppet bamban neztek, amikor felultem a gepre Aztan amikor vettem volna fel a sisakot meg hallottam az utolso mondatot : Kar, hogy amilyen szep a motor olyan ronda a gazdaja.

Miutan az adott megjegyzes magyarul hangzott el meg azt sem mondhattam, hogy felreertettem valamit Igy lett belolunk a Szepseg (ZZ-R 1200) es a Szornyeteg (Ria). De aztan amikor abbahagyta az allando foldhozvagdosasomat, akkor elneveztem Tündrkenek, mert olyan kis aranyos lett
Dr CS(aszii)ernus tanácsot ad.. tehát Ria... nyugi, van még remény
én viszont nem fogok neked csókolomot köszönni ha ez megnyugtat bár tudom hogy nem

LX
"magneses peremmel ellatott tankboritas"
ilyen komolyan létezik???
nekem is van ősz hajszálam, 21 évesen szerintem ez nem mérvadó

inkább a fiatalos lendület a fontos

hát, és ha töb "csókolnám" -ot halassz mint "csókolom"-ot akkor az nem fiatalít?
Nekem is, de meg nem volt idom fenyezokkel beszelni.
Plusz meg azt sem tudom, hogy a tankkal mit csinaljak. Abbol nem akarok kettot

Van itt egy spec karpitosmuhely, ahol szormeboritast, meg uleshuzatot, stb csinalnak.
Megkerdezem majd toluk, hogy lehetne-e egy magneses peremmel ellatott tankboritast csinalni feher borbol vagy szormebol.
De mielott ezt megkerdezem, elobb az kell, hogy pontosan hogy neznek ki az oldalidomok.

Egyebkent tegnap amikor letakaritottam a regi idomokat akkor tunt fel, hogy milyen hatalmas a fejidom a Tunderken. Majd megvesztem mosas kozben. Valahogy amig a motoron volt kisebbnek tunt
Amint egy nonek elkezdenek csokolomot koszonni es ezt nem a "csokolnam", hanem az udvariassag jegyeben, azonnal oregnek fogja erezni magat
Meg akkor is, amikor a volt evfolyamtarsai kozul tobbnek a gyereke mar kozepiskolas
Meg amikor az anyukaja megtalalja hajvagas kozben az elso ket osz hajszalat
Meg ugy egyebkent is akarhogy szamolom meg 1,5 ev es 35 eves vagyok
Nekem a gyöngyház jobban tetszene De nem szólok bele
Én annak örülnék a legjobban, ha jövöre egy zxr400as kawát tudnék venni, természetesen zööödet
hát igen itt vannak kawások
Magasfenyu gyongyhaz vagy feher.

Elvileg meg nekem is max 3-4 ora lenne egy teljes idomcsere (remelem). annyit meg meger
Kawagirl be ne gurulj mert nem szeretem a zideges lanyokat.
Allveert kovettem, mert itt irogatta, hogy milyen szepen megkergette a zizivel a Yamahasokat En meg persze jottem kivancsiskodni, hogy ugye azert a radaros bacsikat nem izgatta fel tulsagosan?

A masik indok, hogy itt vannak Kawasok , a motorosok.hu-n meg szinte egyaltalan nem Komolytalan banda
miért érzi egy nő magát állandóan öregnek? ezt mig élek ne mfogom megérteni.....