Csak a csajok nem szeretik a motoros csajokat.A pasik igen.A múltkor egy golfból telcsivel felvettek ahogy megyek melettük az autópályán.Még mosolyogtam is nekik.
Kevés időm van rá, sajnos...
Alig várom, hogy meglegyen a jogsim
Szerintem elég ügyes vagyok De hoyg az autósok miket művelnek...
A múlt héten szerdán egy szőke kiscsaj minden jelzés nélkül bevágódott elém, az ÉN sávomba... Mikor melléje gurultam és mondtamneki, hoyg indexelni is kellen, elkezdi nekem, hogy én csak fogjam be, mert egy hülye motoros vagyok. Kicsit elküldtem Az oktatóm meg ordít a fülesen keresztűl, hogy hagyjam a francba, majd ő elintézi.. elintézte
Tudtam,hogy erre foksz gondolni.... Igazából az unalmas téli estékre terveztük,de ha már közbejött ez a kis "szünet" Meg biszti megsajnált a párom,hogy "fájdalmaim" vannak és többször megszeretgetett De a tea az azért álljon már. A remény.
Gratula
de a másik szeme sír... mi lesz így a teázással?
hhhmmm... úgy látszik ha az ember lánya otthon van mert begipszelték a kezét, akkor az azt jelenti hogy unatkozik, és sokat de sokat lehet vele..... beszélgetni
LX
Régen készpénzért,de ahogy fejlődik a világ ma már kártyát is elfogadnak vagy valutát
És, hogy a lányokat nem szeretik a lányok, ezt már én is tudom
Jövöre MÉG jobban nem fognak szeretni
LX
Alig várom, hogy meglegyen a jogsim
Szerintem elég ügyes vagyok De hoyg az autósok miket művelnek...
A múlt héten szerdán egy szőke kiscsaj minden jelzés nélkül bevágódott elém, az ÉN sávomba... Mikor melléje gurultam és mondtamneki, hoyg indexelni is kellen, elkezdi nekem, hogy én csak fogjam be, mert egy hülye motoros vagyok. Kicsit elküldtem Az oktatóm meg ordít a fülesen keresztűl, hogy hagyjam a francba, majd ő elintézi.. elintézte
LX
kávéztam fincsi capuccino (lepényhallal.... pppfffúúúúújjj)
LX
LX
Gratula
de a másik szeme sír... mi lesz így a teázással?
hhhmmm... úgy látszik ha az ember lánya otthon van mert begipszelték a kezét, akkor az azt jelenti hogy unatkozik, és sokat de sokat lehet vele..... beszélgetni
LX
Egyhangú, szürke 7köznapok.. ez való nekem...
Ja, vleg a köv. héten megyek forgalmi vizsgára Ez az egy aminek örülni tudok
És veled a betegségen kívül valami egészséges történet?
1. v. 2.?