Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen színt akarsz? Maradna ez a fekete?
Reméljük Sőt: Biztos
Hogyhogy itt is írogatsz? Eddig csak a motorosok.hu-n szoktam látni a bejegyzéseidet..
Most tervezem egyebkent a kicsike ujrafenyezeset, kivancsi leszek az uj szinnel "mekkora" lesz :) Szerintem optikailag ha nem is duplazni, de legalabb masfelszerezni fogja az uj fenyezes

De addig meg 4-5 kisebb hianyzo idomdarabot be kell szereznem...
Mire olyan oreg leszel mint en, addigra neked is sok eves jogsid lesz
Ria: Inkább egy akkora motoron egy csaj ...
Kicsit irigyelek is Bár én tartanék ott, hoyg begurulok egy autó mellé
Nekem az tetszik, amikor beallok valaki melle. Odafordul, megnezi a motort, aztan elfordul majd visszakapja a fejet dobbenten, hogy MI VAN???
Azt nem tudom min vannak jobban kiakadva : Ekkora motoron csaj vagy Ekkora csaj Bar szerintem az utobbi
nah majd ha 1x melléd gurulok, hogy van ott egy kátyú akkor azert bolints hamar ne mvalaszolsz

az is lehet hogy a zemberek irigységből mondanak ilyeneket...én sok rosszindulatú megjegyzés mögött ezt érzem. pl mert motorral lehet sietni, vagy mert neked van neki meg nincs és szeretne...vagy mert ő lány és sose mfog tudni motorozni te meg lány vagy és tudsz....
Én válaszolni nem szoktam, amikor ilyeneket kiabálnak ki:
- mást kellene húzogatnod
- rossz sebességben kanyarodsz
- nő létedre miért tanulsz motorozni

Viszont a motorosok nagyon kedvesek, lányok-fiúk egyaránt. A 3. forgalmi órámon egy lánnyal mentünk ki, és a Vörösvárin megállt melettünk kettő 600as Suzuki. Az egyiken egy lány ült, és mondta, hoyg vigyázzunk, mert a benzinkút mellett van egy kátyú, bele ne menjünk. Majd elsuhantak
Szerintem ez nagyon rendes dolog volt.. egyébként tényleg ot volt a kátyú
rengeteg a buta autós és az agresszív, de ezek inkább társadalmi problémák.

amit mi tehetünk hogy mi legalább figyelünk

de a legjobb: piros lámpánál jobbról mellémgurul egy postás kisbusz és a sofőr mosolyogva megkérdezi hogy vizsga van? mondom aha....aztán jol befordul balra az en jobboldalamrol

a kis szemfules.....kár hogy nem szabadott utanna menni
Oké, ez lehet hogy túzás részemről... de az a csaj szó szerint buta volt... (minden gonosz és nevetgélős smile nélkül, komolyan mondom). Alaposan felbosszantottam magamat.
Frissjogsis lehet, barna, fekete, idősebb, fiatalabb stb. Nem hajszín és kor függvénye szerintem.
Szívatnak?? Engem nem Egy kicsit sem
Én ezt nem osztom, nekem semmi problémám nem volt, leszámítva, hogy mindig sikerült kifognom a béna tanfolyamtársakat.
Még valami: ha autót vezetsz, gondolom te is jobban figyelsz a motorosokra, adódva abból hogy te is az vagy
Én egy kicsit hárklis vagyok... ha hallom hogy közelít valami 2kerekű csoda már magyarázni kezdek a soförnek, hogy figyelj, figyelj....

De, ha egy frissjogsis szőke kislány csücsül a volán mögött, aki még indexelni sem tud.... És csak annyit vesz le az egészből, hoyg ÉN vagyoka HÜYLE MOTOROS, akkormár baj van....
ne aggódj rám is olyat adnak..csak ezt megfejelhetjük avval, hogy a tépőzáras a mellény és nem lehet már összetépőzárazni aztan lobog mögöttem

tök gáz tanulónak lenni hatványozottan szivatnak a forgalomban.
Nagyon kedves vagy
na majd estefelé akkor elkezdelek keresni egy libafos színü mellényben a bécsi, vörösvári utakon
zsubaby magára gondolt
Ők normálisak
Hiszen motoroznak is, meg autóznak is
Őket nem bántom
És mi van a motoros-autos csajokkal?
Óbudán az ATI-ban
Ma csak este megyek forgalomba, remélem addigra jobban leszek

Egyébként a Vörösvári -Bécsi - Szentendrei úton leszek megtalálható, egy libaf**színű zöld, nagy T betűs mellényben , egy Suzuki Maruderen csücsülve
hát kivétel azok a hölgyek akik meg csak a lányokat szeretik, de ők meg a fiukat utálják
ez hatalmas
kawagirl hol tanulsz?

ugye milyen remek minusz hatszázezer fokban motorozni reggel 7kor?
nektek is

LX