Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik részére gondolsz hogy nem így van? Én nem látok bele teljesen a fegyverpenzetekbe.
Mivel ezeket a számokat nem tudhatom és nem is lehet kijelenteni hogy mennyi emberre lenne szükség, ez még mindig csak a te mellébeszélésed.
Engem nem az erdekel hogy mi az elkepzelesed.
Hanem a szamok.
Meg mindig terelesz.
Szamok helyett.
Mar ott tartasz hogy nekem mire jut idom ahhelyett hogy kimoondanad vegre,csak a szekszardi korhazban x szemelyzet kene,de csak y van.
Nem,ehelyett van a sok.
Na ez a tereles.
Ha hiány van alapból akkor onnantól ha csak egy megy el is sok.
Ez nem egészen így van.
Nézőpont kérdése, a végeredmény ugyanaz.
Itt te vagy az aki terel. Megint. Egyetlen számon rugózol pedig az a szám teljesen lényegtelen.
Viszont az egész mondani valóból egyetlen szám az amit ki tudsz ragadni, a többi jelentélen hiszen igaz és csak ebbe tudsz belekötni. De hát ez vagy te, egy élettelen bútorboltos aki annyira balfasz hogy nem tud saját magának szabad időt szorítani ezért kénytelen az osztrákok kedvére oltatni magát.
Ertem,terelsz. 👌
Mondtam, keresd ki mekkora az a szám. Amikor nincs elég ember, hogy az infúzión kívül másra is legyen idejük, az sok.
Megint kezdesz hülye lenni.
Mondod sok,kérdem mennyi az a sok.
Halvány lila fingod sincs,de sok.
Terelsz mindenfele mert még utánanézni is hülye vagy.
Csak kinyilatkoztatni nem.
És te vagy kompetens? 😂
Zoli, nem kell megint elkezd bizonygatni hogy nem vagy kompetens. Impotens vagy, ne keverd a kettőt!
A téma megint nem az volt ki hova megy motorozni hanem az hogy erőltetik feleslegesen, illetve hogy a kötelező oltásnak milyen hátránya lett (inkább hátránya mint előnye)
Mennyi lehet az a sokan?

Amugy mit zavar a lezaras?
Szep hely az az orfű.
Aha… sejtettem hogy meg fog zavarni ha ide kerül a rendvédelem.
Keress ha gondolod. Nekem elég ha több, eü dolgozó ismerősöm azt mondja hogy egyértelműen a kötelező oltás miatt mentek el sokan.
Elkalandoztál megint,az EÜ dolgozók miért mentek el témától.Faxt se érdekel a többi.Előbb utóbb te is be mész a kóterba valamiért.Oszt vagy lessz valaki vagy nem aki foglalkozik veled.Ha meg meg kell dögleni akkor ez van! Nem nagyon izgat.Olyan mint a motorozás,benne van a pakliban a soha többet hazamenés.És én tisztába vagyok ezzel. ☝️
Van róla számadatod mennyien mentek el?
Mármint a kötelező miatt.
Te itt elég sokszor bebizonyítottad hogy nem vagy egy éles kés és nem is igazán vagy kompetens ebben. Az orrodnál tovább nem látsz. Azt hiszed ha te be vagy oltva, minden színes. Pedig van àm ennek a kötelező oltásnak egy nagyon árny oldala is.
Szerinted mièrt nem kell még a rendvédelmiseknek vagy a tűzoltóknak ?! Hozzá kötötték a fegyverpénzt, win-win. A munkás megmarad és pénzt sem kell neki adni.
Látják ezek is hogy vége, lesz itt hosszabbítás szeptemberig.
Téged is ugyanúgy fog érinteni a 3oltásoddal az eü dolgozók hiànya mint azt akinek nincs oltása. Ugyanúgy ott fogsz feküdni a szaros gatyádban mert nem lesz aki tisztába rakjon. Valljuk be, megvan az esélye, hogy bármelyik pillanatban össze ess szívinfarktussal amilyen jó az egészsèged 🤷🏼‍♂️
Ja, és mindig az foglalkozik az oltással, akinek nincs egy se....
Ezzel a legkönnyebb dobálózni,tőlem írhatsz további faxságokat.Kimeríthetetlen az oltással kapcsolatos foglalkozás.Értelme nem sok van,inkább olyan kényszeresnek tűnik már.A hülye mindig nézőpont kérdése. 😂
Inkább az oltás hiánya miatt. 😆
Azokat kihagytad akik az oltás miatt mentek el.
Tehát nem a kötelező oltásnak semmi köze ehhez ? Értem én hogy hülye vagy, de ennyire?
az egészségügy a padlón van egy ideje
ellenben a dokik még mindig hegynyi pénzeket keresnek, nemrég voltunk anyóssal egy ortopéd dokinál 12 ezer egy vizit, a váróban legalább 15 ember volt előttünk,
és ez csak egy nap....ha megkeresett 200 pénzből elmegy 50 az aszisztensnek meg a hely bérletre akkor is keres 150 ezeret
ha a kórházakban mindez ingyen és sorbanállás nélkül menne akkor nem lenne neki napi 150 ezre...... és ha csak 10 napot rendel magánban másfél milla, plusz a kórházi fizetés plusz a borítékok a zsebbe, mert ugye ne gondolja senki sem hogy nem tolják a hálapénzt.....
a felháborító meg az hogy az ápolók meg a többi kisegítő személyzet lófasz pénzeket kap, nem is tudom elképzelni miért csinálják, én akkor se lennék képes rá ha egy nap csak egyszer jutnék kajához