Akkor igen.Nagy valószínűséggel ezt az ápr.30 kitolják majd őszig,mert ugye nálunk nyáron szünetre megy a vírus.Az a helyzet hogy ők jobban félnek ettől a dátumtól mint mi.Pont ma kérdeztem hogy akkor hogy lesz,harmincadikán megyünk szolgálatba reggel,majd éjfélkor haza megyünk mert elsején már nem lehetünk szolgálatba?Megkérdeztem hogy erre mi a koncepciójuk.Érdemi válasz természetesen nincs.
Dehat kiss istvan fotorzs meg van rola gyozodve hogy a ruha szar,keres vele valaki es az o fizikuma olyan eros hogy nem halhat bele soha.Amugyis egszer mar megegett de egy nap oszt rendbejott,igy minden tuz ellen vedve van.Igy eldontotte jobb a szar ruha nelkul bemenni.
Na várjál,ha a kiss istván főtörzs berohan segg pucéran az égő házba,mi fog történni?Meg fog halni,ez garantált.Szóval nem kell kényszeríteni,saját maga úgy fog dönteni hogy felveszi mert tudja nagyon jól hogy ha nem veszi akkor meghal.De egyébként a ruhán valóban nagyot kaszált valaki,de legalább szar.
Mi történik ha követjük a világ tapasztalatát és eltöröljük az egész megkülönböztetést, kötelező oltást és mindent ami ez a hazugsággal kapcsolatos? Akkor maradhat nálatok az a pénz ?
Itt ez a két fogyatékos nem érti meg hogy már 2022 van, lófasz ez már nem halálos járvány mint egy éve. Itt nincs már mire oltsanak, vagyis de van, olyan variáns ellen ami már nincs is.
A tuzolto ruha felvetele kotelezo vagy fakultativ?
Ha teszem azt kiss istvan fotorzs ugy gondolja seggpuceran beszalad a lakastuzbe mert ot nem fogja megegetni,de ha megegeti holnapra kutyabaja,mit pbampognak,azon a ruhan csak valaki nagyot kaszalt,a penz a lenyeg,meg kulonben is csak kiserleteznek vele stb.
Akkor nem basszak ki hanem engedik berohangaszni puceran?
Mar megint ez a rengeteg,te imadod ezeket a megfoghatatlan dumakat. 😂
Mennyi a rengeteg,100-1000,15000?
Saccold mar meg.
Gyereket iskolabol hazakuldik de eu szemelyzetet nem.
Mesz a picsaba a dumaval.
Rengeteg mi?
Ha azt modom egysem akkor beveszed?
Na kb ennyire veszem be mig csak ilyen lozung dumaval jossz.
mond eset szerint ki mikor volt betegen munkaban 3x oltott a szekszardi korhazban,csak ott.
Addig csak lebegteted,tehat szart sem er a dumad.
Akkor megkérdezem tőled is,április 30áig kell oltatnom magam.Kötelező,de mi lesz ápr.30dikán és mivel kell ellene oltatni?Mi ellen oltassak amin most estem át?ma volt bent az igazgató,kampányszövegében ecsetelte hogy felvette a negyediket és két napig fel sem bírt kelni,Feltettem neki a kérdést amit most neked is,és közöltem vele hogy ő akkor rosszabbul volt az oltástól mint én a két vírustól.
Azt mondja nem tehetjük meg hogy veszélyeztetjük a szolgálatellátást betegséggel,aztán mondtam neki hogy ha nincs oltás akkor gond nélkül kisöprik az állomány felét,akkor nem fog számítani a szolgálatellátás?
A hatóság (kormány, "felettes szerv", akármi) úgy döntött, hogy szükséges az adott munkakörhöz a védőoltás. Annak ellenére, hogy ívesen xartál rá, nem vették el a munkahelyedet, még a fegyverpénzedet sem, sőt adtak újabb 4 hónap haladékot - hogy esetleg meggondold magad.
Te mit tettél eddig az ügy érdekében? (A kollégáid lázításán kívül, persze...)
Jelen pillanatban úgy van hogy a pénzt odaadták ha nem oltatsz Április 30ig pontosabban május 15ig akkor a pénz vissza majd egy év fizetésnélküli majd ha utána sincs oltás akkor viszlát.Emberségből jeles.
Tudom, ezt sem fogod felfogni mert debil vagy. Mivel lett jobb hogy elküldték az oltatlanokat ? Azzal hogy jelentős ember hiàny alakult ki?
Most is rengeteg 3oltott eü dolgozó van aki pozitiv, és ugyanúgy dolgozik mert nincs aki dolgozzon.
Nem véletlen hogy tologatják a kötelező oltást a rendvédelemben.
Az meg hogy nem kötelező ott dolgozni, csak azt mutatja hogy mennyire buta vagy.
Alapvetően logikus az Eü személyzet oltása.
Tudom,tudom levi,blődi,pipi,kawa szerint ninsisvírus,de ha van akkoris egynapos köhögés.Nomegy az oltás teljességgel hatástalan.
Meg az oltott is megfertőződhet és fertőzhet.Blabla.Ja az oltatlan kb 20-3x os eséllyel.
Csak az EÜ személyzet meg egy vagon szarabb immunrendszerű emberrel foglalkozik.
Látható volt mit művelt a digó EÜ vel vakcinázás nélkül,vagy itthon az idősotthonban.
Aki nem akar még mindig nem kötelező az egészségügyben dolgozni.
én kettőről tudok, de biztos van több is mind a kettő mentős, egyik sógornak osztálytársa közel 30éves munkaviszonyt adott fel az oltás miatt
a másik fiatal, pár éve volt mentős
NINCS VÁLASZ (kezeit széttáró)
Adj szamokat balfasz. 😆
Itt ez a két fogyatékos nem érti meg hogy már 2022 van, lófasz ez már nem halálos járvány mint egy éve. Itt nincs már mire oltsanak, vagyis de van, olyan variáns ellen ami már nincs is.
Ha teszem azt kiss istvan fotorzs ugy gondolja seggpuceran beszalad a lakastuzbe mert ot nem fogja megegetni,de ha megegeti holnapra kutyabaja,mit pbampognak,azon a ruhan csak valaki nagyot kaszalt,a penz a lenyeg,meg kulonben is csak kiserleteznek vele stb.
Akkor nem basszak ki hanem engedik berohangaszni puceran?
Mennyi a rengeteg,100-1000,15000?
Saccold mar meg.
Gyereket iskolabol hazakuldik de eu szemelyzetet nem.
Mesz a picsaba a dumaval.
Rengeteg mi?
Ha azt modom egysem akkor beveszed?
Na kb ennyire veszem be mig csak ilyen lozung dumaval jossz.
mond eset szerint ki mikor volt betegen munkaban 3x oltott a szekszardi korhazban,csak ott.
Addig csak lebegteted,tehat szart sem er a dumad.
Azt mondja nem tehetjük meg hogy veszélyeztetjük a szolgálatellátást betegséggel,aztán mondtam neki hogy ha nincs oltás akkor gond nélkül kisöprik az állomány felét,akkor nem fog számítani a szolgálatellátás?
Te mit tettél eddig az ügy érdekében? (A kollégáid lázításán kívül, persze...)
Most is rengeteg 3oltott eü dolgozó van aki pozitiv, és ugyanúgy dolgozik mert nincs aki dolgozzon.
Nem véletlen hogy tologatják a kötelező oltást a rendvédelemben.
Az meg hogy nem kötelező ott dolgozni, csak azt mutatja hogy mennyire buta vagy.
Tudom,tudom levi,blődi,pipi,kawa szerint ninsisvírus,de ha van akkoris egynapos köhögés.Nomegy az oltás teljességgel hatástalan.
Meg az oltott is megfertőződhet és fertőzhet.Blabla.Ja az oltatlan kb 20-3x os eséllyel.
Csak az EÜ személyzet meg egy vagon szarabb immunrendszerű emberrel foglalkozik.
Látható volt mit művelt a digó EÜ vel vakcinázás nélkül,vagy itthon az idősotthonban.
Aki nem akar még mindig nem kötelező az egészségügyben dolgozni.
a másik fiatal, pár éve volt mentős