Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

orbán tehet mindenről(kezeit széttáró)
a tárkányi barom, mátraházán mindig egymagában lézengett a vtr-je mellett, egy ismerőse v haverja nem volt, szánalom egy pali, végül el is dobta a biciklit a bükkben
😂
https://www.sportmotor.hu/bike... a legutóbbi nickje ez volt.
Na az egy mekkora lószopóvérféreg egy állat! 😁
akkor te balogival is nagy spanba voltál
Elemző elhúzott.Sokan tiltották,én beszélgettem vele,aztán egy idő után már nem volt buli neki.Elment.Én meg soha senkit nem tiltok,legfeljebb nem reagálok rá.De még a számomra legnagyobb idióta is írhat olyat ami engem esetleg érdekel.
Ezert ered be velem.
Buzonygathatod az elkenkezojet.
Troll vagy.
Es annyit trillkodsz mint en.
Nincs kulonbseg
az elemzőt elűzted , már régebb óta nem láttam ide írni
Mivel már nincs itt így még ha trollkodni akarnék vele sem tehetném.Szóval nem,nem jól tudod.Mondtam,nem kell ebbe többet gondolni mint amit leírtam.
Vele is meg velem is trollkodsz,es elvezed is.
Csaladapakent.
Magyarazkodhatsz,de igy van.
Rajtad kivul mindenki tudja.
Buzi egy hobbi ez. 😆
Azért ma is gurultam... 😇
Én nem trollkodok,már írtam,én a te tyúkszaros unalmas életeden segítek azzal hogy elhitetem veled hogy trollkodsz.Ez ennyi és nincs benne több.Én ugyanezt csináltam az elemzővel,eszembe nem volt hogy tiltsam,segítettem neki.
Ertelmezd.Azzal az egy halodo agysejteddel.
Trollkodsz,ugyanannyit mint en.Csak becsapod magad azzal hogy nem.
Mindig ezt csinalod.
Eszre se veszed.
Na mi van,elfogytak a tőled elvárható "okos"gondolatok?
Nyugodtan becsaphatod magad......
Nem veletlen kaptad a blődi nevet pipitol.
Nem trollkodok,segítek.
Motorozzunk:
http://youtu.be/Q5XvCVcqG9g;ab_channel=RoadRage
Tehát ugyanúgy trollkodsz.
remek.
3 gyerekes családapaként.Hinye....... 😂
Én meg örülök hogy segíthetek.
De,jobbára ott.Más topikban nagyon nem vagyok jelen,az üzenőfal és a politika ami,de az háttérben van régóta,mert itt ontod mgadból a hülyeséget,erre reagálok.
Te hülye,de te máséra is pont ennyit reagálsz.És gondolom nem csak a covid topikba.
Ugyanabban a szórásban,reagálok rád. 😂
Nem is velük vagyok.De elég megnézni mondjuk a tegnapi napot,az egy átlagos nap volt,meg lehet nézni hogy én mekkora szórásban írok és hogy te mekkorában teszed ezt.
Szóval egyre több egyébként oltott eü dolgozó lesz beteg és marad otthon egy egy hétre.Hm....