Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvárhatót? Az mi? Az oltás? Amiről már bebizonyosodott hogy a kollektív védekezésbe nem igazán hatásos
Sot,nincs is virus,csak a hatalom jatszik a kisemberrek.
Hidd el, hogy a beoltottaknak éppen ugyanúgy tele van a töke az egész járvánnyal, mint az oltatlanoknak. De ők legalább megtettek minden elvárhatót.
Persze, mert már úgy jön a hullám hogy az elöző még véget sem ért, csak az ostobák még azt sem tudják hogy nincs olyan hogy a hullámon hullám van.
Ha két táborra osztjuk az embereket, hívjuk oltáspártinak és oltásellenesnek, egyre inkább az kezd kirajzolódni az idő múlásával hogy az ellenes tábornak van igaza. És egyre több egyébként oltott embernek nyílik ki a szeme.
ami az egyiknek kár az a másiknak haszon
pl amikor nem volt kocsma nyitva akkor a boltokban a pet palackos borokból 1.5-3x annyi fogyott
aki árulta annak bejött a pandémia
aki tv meg játékkonzolt árult annak is, ezekhez meg az utazási elmaradt bevétele áramlott
stbstb
Szerintem te a kenyérlángosoddal sokkal maradandóbbat alkottál károkozásban. 😂
nem. Ezt a szart már nem tudja visszalapátolni a lóba(ujjával nemet mutató) Rengeteg gazdasági kárt okozott a haverjaival(szemeit körbeforgató) merkely, szlávik.
Az enyem nem,te idezgeted,vidd.
Eddig ő volt az allatorvos aki nem tud semmit,meg talan alkoholista genyo,de lehet az a masik.
Most hogy ratalaltal szent lett? 😆
Zotyám segítek az információ gyűjtésben(gondolkodós)
már a 6-ik hullámról beszélgetnek én már azt sem tudom hanyadikban vagyunk most mert rég elvesztettem a fonalat 😂 Ezek szerint akkor most (óranézegetős) lehetünk az 5 hullámban. Jobb ez már mint a majsai hullámmedence(fetrengős)
Nem tudom miért nem lehet az oltásszámot a hullámokkal összepárosítani? Ha 5-ik hullám akkor 5 oltás oszt kész(kezeit széttáró) Mit variálják? Tisztára összezavarják az embert(szemeit körbeforgató) Na a celeb virológusod viszont csak 3-ig merészkedett el azt mondta Ő már többet nem kockáztat(kezeit széttáró) Inkább elkapja a vírust(gondolkodós)
szóval a lényeg a lényeg neked mindenképp fel kell venned a 3-ikat nincs mese(kezeit széttáró)
Vakbelgyulladasban.
Haverom debrecenben a halála napján is mondta hogy oltakozzunk, a második szúrás után pusztult el a "járványba".
Pedig de. 😆
Vegyel egyszeri jegyet.
Te annyira humoros gyerek vagy, ja nem.
Lófaszt...bérlet nincs.....
Szaladj a madarasba es vegyel,minimum 3.at,majd johet a 4.5.6. es evente kettő.Ismetlo. 😂
tudom de a mama laptopja már rég bedöglött a lapostelefonját ugyan úgy nem látom mint másét sem így marad a tabletje 😂
Nem nekedvaló.......
Hm......ilyennel még nem akadtam össze
akcijós. 4 kilóval olcsóbb. Most vedd meg kawa de ne add oda addig amíg a 3 oltás nincs benne. Kicsit zsarold(meghajlós)
hát az én telefonomról nehezen hiszem, hogy mellé nyomtam (gondolkodós) ellenben hétvégente édesanyám tabletjéről is irkálok amikor nála vagyok a gyerekkel az esélyesebb lehet (gondolkodós)
Beteg vagy mar most,az az egy agysejted is sorvad.