Nem vagy tisztában,hogy az amúgy is kevés létszámú EÜ - ből miért mentek el sokan.Az első számú indok a belefársdás,és nem a fizetés milyensége miatt.Ne mindenki dolgozott fasza helyen,a szar helyeket a könnyű helyekről pótolták.Hát volt aki nem bírta,inkább felmondott.És amikor mar nincs elegendő ember,az a nehány szopik ráadasul több beteggel.Mi a faszom köze van az oltashoz,ti mindenre tudtok valami faxságot.Az asszony lehúzott 27 évet,belefáradt a rengeteg szarpucolásba.A húgom még EÜ dolgozó a pxihiátrián.Megmutatom neki a kommentjeiteket,hogy állitson rátok valamilyen diagnózist. 😐️
Az összes előírás szerinti naymintás teszt megvolt már tavaly.Mostanra bőven 3x túlvnnak rajta.
Jó pár milliárd dózis be lett adva.
Amúgy leírnád a tesztelési metódust 2010-ből?
Tehát a mostani előtt,mekkora populáció,mennyi fázis stb?
Részletesen.
Tanulok tőled.
Nyugalom, kísérleti fázis van, most zajlik az emberi teszt fázis sok millió önkéntessel. Nincs ezzel baj, eddig is volt ilyen teszt, igaz azért fizettek.
Azt mondják nem ment el sok eü dolgozó a kötelező oltas miatt. Sajnos van ismerős most több is aki bent van. Egyik sem a korona miatt. Daganat, agyvérzés… és van ápoló ismerős. Mielőtt kérdés lenne, a szekszárdi kórház.
Nincs ápoló, nincs aki tisztába kiöntse a kacsát, nincs aki segítsen az embernek elmenni szarni, nincs aki segítene annyit hogy az ágyon állítson egy kicsit.
Egyszerűen nincs.
Elfekvőbe kellett volna bevinni egy idős daganatos ismerőst. Hihetetlen de pont neki lett pozitív a tesztje, senki másnak az egész családban. Hova került? Covid osztályra! Mi lesz belőle ha meghalt? Covid áldozat.
Jó lenne már felébredni és eltörölni ezt a sok balfasz idióta törvénykezést, a kötelező oltástól kezdve minden szigorítást. Maszk maradhat felőlem de az összes többi csak átbaszás.
Aha. És mit tanultál belőle? Mert a harmadikért te sem rohantál azóta se pedig a tanulmányaid szerint az véd meg a sulyos lefolyásoktól.
Tolod a mantrát hol full meggyőződésből, hol kissé elbizonytalanodva de a kijelölt utról nem letérve. Attól hogy a netről merited az összes létező tudásod még nem.biztos hogy mind helyes.
Mondd már hány évtizedes kovid tapasztalata lehet itt bárkinek is ezen a földön? Ja hogy csak két ás fél év.....aha.....értem. akkor mindent tudnak róla. Ezért ez a rengeteg félinfo, másképp gondoltuk, mégsem elég másképp tudtuk kijelentés.
Hát igen, a tudomány hazai szócsövei sajnos elég hektikusak a szakterületüket illetően. De át ez egy kisország 😅
Na, a többit meghagyom blődinek, neki van türelme az ilyesmihez 😆
Simán. Mi tapasztalatokból élünk 🙂
Ugyanugy tapogatoznak a szarban mint mindenki más. Ez egyértelmüen látszik az állandóan változó néha zavaros ajánlásokból, véleménxekből. Meg már be is vallja némelyik.
szóval fingod sincs az egészről
csak belöksz pár közhelyet és máris nőt az ego egy kicsit
mindezt leszámítva tényleg érdekelne egy megbízható pártatlan hírforrás
szóval ha tudsz ilyet a link elhekyezése nem nagy fáradtság, tedd meg
Itt pl te vagy a nagy pro, mindenhez is értesz… 😂
Tudom számodra ismeretlen fogalom, de más dolgozik és nem mindig ér rá írogatni…
Maradjunk annyiban, hogy rájöttem, nem érdemes belemennem, nem innen, nem tőled az biztos… 😉
Nem megyek bele a továbbiakban, itt mindenki azt hisz, azt gondol, amit akar, ha hülyeség is 😂
Egy hiteles tájékoztatás nem ugyanaz mint amikor megmondják mire gondolj
Párszor kifejtettem hogy szerintem egyik forrás sem hiteles sem pártatlan
De pl ez az f2 akkora pro embernek gondolja magát hátha tud hiteles forrást
De hiába várom nincs válasz
Szerintem a józan paraszti ész az alapja mindennek s ha ezzel folyamatosan szembemegy valami, akkor az nem hiteles................számomra!
Mondjuk én vállalni szoktam a véleményem és nem igénylem, hogy megmondják, mit gondoljak s hogyan éljem a mindennapjaimat!
nem kell, nem is lehet 😆
pont annyira hiteles számomra az itteni összeesküvés elmélet gyártás, mint a tv2... 2,5 éve nem nézek tv-t és az itteni ördögi elméleteket sem szopom be, hiába "mondjátok" 😆
több nagyságrenddel valószínűbb, hogy akinek van pénze és élelmes, az azonnal reagál egy ilyenre és természetesen pénzt keres belőle. én sem szeretek olyanba fektetni, ami nem termel pénzt előbb-utóbb, valahogy ilyen vagyok 😆
én abban hiszek hogy semmi sem történik véletlenül
300 éve még biztos rengeseg dolog volt véletlen, 100 éve is akadtak még véletlenek
de most már az üzleti életben nincs véletlen meg nem várt esemény
az hogy a bill a geci vagy más nem tudom, nem is érdekel
Jó pár milliárd dózis be lett adva.
Amúgy leírnád a tesztelési metódust 2010-ből?
Tehát a mostani előtt,mekkora populáció,mennyi fázis stb?
Részletesen.
Tanulok tőled.
Nincs ápoló, nincs aki tisztába kiöntse a kacsát, nincs aki segítsen az embernek elmenni szarni, nincs aki segítene annyit hogy az ágyon állítson egy kicsit.
Egyszerűen nincs.
Elfekvőbe kellett volna bevinni egy idős daganatos ismerőst. Hihetetlen de pont neki lett pozitív a tesztje, senki másnak az egész családban. Hova került? Covid osztályra! Mi lesz belőle ha meghalt? Covid áldozat.
Jó lenne már felébredni és eltörölni ezt a sok balfasz idióta törvénykezést, a kötelező oltástól kezdve minden szigorítást. Maszk maradhat felőlem de az összes többi csak átbaszás.
Mondom,van egy vagon KÜLFÖLDI.
Mindről megmagyarázzátok a tutit miért NEM jó. 😂
Tolod a mantrát hol full meggyőződésből, hol kissé elbizonytalanodva de a kijelölt utról nem letérve. Attól hogy a netről merited az összes létező tudásod még nem.biztos hogy mind helyes.
Mondd már hány évtizedes kovid tapasztalata lehet itt bárkinek is ezen a földön? Ja hogy csak két ás fél év.....aha.....értem. akkor mindent tudnak róla. Ezért ez a rengeteg félinfo, másképp gondoltuk, mégsem elég másképp tudtuk kijelentés.
Hát igen, a tudomány hazai szócsövei sajnos elég hektikusak a szakterületüket illetően. De át ez egy kisország 😅
Na, a többit meghagyom blődinek, neki van türelme az ilyesmihez 😆
Ugyanugy tapogatoznak a szarban mint mindenki más. Ez egyértelmüen látszik az állandóan változó néha zavaros ajánlásokból, véleménxekből. Meg már be is vallja némelyik.
Szal jo expert emberrktol tanulok. 😆
csak belöksz pár közhelyet és máris nőt az ego egy kicsit
mindezt leszámítva tényleg érdekelne egy megbízható pártatlan hírforrás
szóval ha tudsz ilyet a link elhekyezése nem nagy fáradtság, tedd meg
Tudom számodra ismeretlen fogalom, de más dolgozik és nem mindig ér rá írogatni…
Maradjunk annyiban, hogy rájöttem, nem érdemes belemennem, nem innen, nem tőled az biztos… 😉
Nem megyek bele a továbbiakban, itt mindenki azt hisz, azt gondol, amit akar, ha hülyeség is 😂
Párszor kifejtettem hogy szerintem egyik forrás sem hiteles sem pártatlan
De pl ez az f2 akkora pro embernek gondolja magát hátha tud hiteles forrást
De hiába várom nincs válasz
Mondjuk én vállalni szoktam a véleményem és nem igénylem, hogy megmondják, mit gondoljak s hogyan éljem a mindennapjaimat!
de ha rákérdezek hogy akkor mi a hiteles nagy a csend
pont annyira hiteles számomra az itteni összeesküvés elmélet gyártás, mint a tv2... 2,5 éve nem nézek tv-t és az itteni ördögi elméleteket sem szopom be, hiába "mondjátok" 😆
Minden úgy van ahogy mkndják👌
de ha még több a pénzed az eseményeket is tudod kisebb-nagyobb mértékben befolyásolni
300 éve még biztos rengeseg dolog volt véletlen, 100 éve is akadtak még véletlenek
de most már az üzleti életben nincs véletlen meg nem várt esemény
az hogy a bill a geci vagy más nem tudom, nem is érdekel