Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké.
Mi a lefutott téma?
WG még alszik letakarva emelőkön. Nem zaklatom még... de alig várom. 😊
2-3 napja látok már párunkat... holnap tervezek meló után közvetlen egy kis kunkort a 250-es nyergében.
Fekbetetet kene cserelnem,meg lemosni😀
Ma.jo.sokan kimerészkedtek az.útra.
Nem vészes. Holnap gurgula... 😇
De kevesbb lenne benned a feszko. 😆
Ez már lefutott téma évekkel ezelőtt, tudod mikor leskelődtél Cefi cimbora meg én utánam, de oda nem jöttél hozzánk.
Minden politikusról? Van sok értelme, nem hiszek az ilyen szarságokban. Na mindegy is.
Majd amikor a motorozáshoz is kell a védettségi.
Szerintem csinalj egy woodo babat es szurkald tuvel.Azzal meg jobban elegedett lennel. 😆
Semmi bajom kérlek. Holnap délután valaki lődörögni...? 😊
Majdelmulik........
Leszarom az egész bagázst. Mondtam megyek motorozni savazás napján...
Vasárnap +3-4 fokban motorkáztam hazafelé 150km-ert semmi bajom még csak az orrom sem fújom. Pedig Pápa után már nem volt őszinte a mosolyom. Most meg a 3-ik óttás után korlátlan a kártya, ja 2ő után is ígérték. Az ember mindig jobbra számítana de nem...
Mehetne ki az összes a kéményen...
Ta aztán jól berágtál.
Van jégkaparóm vagy 30 éves kiválóan teszi a dolgát ha nejem kaparja gondolom. Ugye én motorral járok melóba... 😇
a kártya mindig jó ha van
nekem a vasutas egészségbiztosítási a kocsiba van aztán jégkaparónak ha minden kötél szakad jó
mondjuk az nem ilyen hoki spórolós mint a vírusos, fasza vastag kemény kártya, és szép kék
Pont leszarom, meg a kártyát is is baszom ki a kukába.
adassad befele a hármast meg a négyest, mert kiszorulsz a perifériára mint én
Remélem minden szerettüket eltemetik azok a férgek akik ehhez asszisztálnak!!
Vokt mar 3 centis hasasodas a falban. 😆
Vízzárót mi nem szoktunk rakni. A legtöbbször munkalap a hátfal, nincs felburkolva. Ha burkolva van az szopás szokott lenni mert a vízszint nem ugyanaz nekünk meg a burkolónak. Ha nagyon ki kell engedni fent, alul alá szoktunk hézagolni, súly ugyis lehúzza, oldal lap meg eltakarja a hézagot.
Ha hullámos, azt meg előtte a 2méteres vizilóval megnézem, ahova kell van a sínhez kis műanyag hézagoló 5mm-esek.
A legrosszabb amikor nincs sikban a fal,van hogy egy vizzaro sem tudta eltakarni a 4 centit.
De a felsoknel igy gond hogy nincs mar annyi allitas,ha meg kiljebb viszi az ember elore-hatra lifeghet az egesz.
3-4 meteren van hogy 3 centis lepcso alakulhat ki.Ennyit semmi nem enged,bejlagolni meg baromi szar deszkakkal.
Tiszta szenvedes a melo.