Na milyen szép időtök volt!
Én úgy keltem ma hogy megyek egy nagy kört, be is programoztam a GPS-t, egy egész napos nagy túrára! Reggel meg megláttam hogy esőre áll... nem voltam ideges... De most délután megint nyár lett és holnap megyek!
addig nyekeregtek csak a szarjaitokkal amig meg nem halljátok!
egyébként természetesen mennénk mi is veletek,csak más fontosabb dolgom van egy ideje....
anyámat látogatjuk naponta mert kórházb an van.jól megműtötték rutinmmütéttel,aztán másnap megint megműtötték,....aztán azóta nem bir 5 ről a 6-ra kerülni.
ma este meg ráadásul egy esküvőn is részt kell vennünk.
holnap megyek megsasolom a lányomék uj házát,aztán kórház.....
ugyhogy mostanság tényleg be vagyok havazva.
de ne aggódjatok.
lessz nemulass!
Egy kis érdekesség lefekvés előtt, egy motoros boltban fotóztam (Én még soha se láttam ilyen modellt), egy igazi ritkaság a leírás alapján! Mondjuk az a kormány gátló... , de mondjuk a motor adatai nagyon szépek, és a 320-as óra sokat ígér! Igaz az olasz technika, ühhhhmmmm....
Ma nagy kört megyek, van egy csomó könyvem a legszebb motoros utakról és most beprogramoztam egyet a GPS-be és tízkor indulunk!
http://youtu.be/4fRtZX7DqX4
Én úgy keltem ma hogy megyek egy nagy kört, be is programoztam a GPS-t, egy egész napos nagy túrára! Reggel meg megláttam hogy esőre áll... nem voltam ideges... De most délután megint nyár lett és holnap megyek!
Megértelek.
bár nekem halknak tünik....
egyébként természetesen mennénk mi is veletek,csak más fontosabb dolgom van egy ideje....
anyámat látogatjuk naponta mert kórházb an van.jól megműtötték rutinmmütéttel,aztán másnap megint megműtötték,....aztán azóta nem bir 5 ről a 6-ra kerülni.
ma este meg ráadásul egy esküvőn is részt kell vennünk.
holnap megyek megsasolom a lányomék uj házát,aztán kórház.....
ugyhogy mostanság tényleg be vagyok havazva.
de ne aggódjatok.
lessz nemulass!
pedig nagyon mennék már én is