Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

........nekünk tegnap Vas volt a GPS........
Naná!
Ma nagy kört megyek, van egy csomó könyvem a legszebb motoros utakról és most beprogramoztam egyet a GPS-be és tízkor indulunk!
Na mi van , mész csapatni ?
Ritty!
Busszal mentetek?
Vizi patkányok? ?
.....én inkább eladom a Busát....
Biztos én tehetek róla a távolból... most tényleg haza kell mennem elpicsázni mindenki a ZZR-el, hogy rend legyen!?
Na , megy ez nekem....
http://youtu.be/4fRtZX7DqX4
A másik gondolatom még az volt, hogy azért integet Five-nak, hogy éhes és tegye le a telefont, és gyerünk enni! De erre csak egy megoldás van:
Pont itt jutottál eszünkbe ......majd megy a videó , csak meg kell várnom míg hazaér Fruska
Vas Úr eső táncot jár vagy mi!?
Na milyen szép időtök volt!
Én úgy keltem ma hogy megyek egy nagy kört, be is programoztam a GPS-t, egy egész napos nagy túrára! Reggel meg megláttam hogy esőre áll... nem voltam ideges... De most délután megint nyár lett és holnap megyek!
Jobbulást, jó egészséget kívánok! Ez valóban fontosabb!
Megértelek.
olasz technika ide vagy oda....kipufogó terén jó az izlésük...
bár nekem halknak tünik....
addig nyekeregtek csak a szarjaitokkal amig meg nem halljátok!
egyébként természetesen mennénk mi is veletek,csak más fontosabb dolgom van egy ideje....
anyámat látogatjuk naponta mert kórházb an van.jól megműtötték rutinmmütéttel,aztán másnap megint megműtötték,....aztán azóta nem bir 5 ről a 6-ra kerülni.
ma este meg ráadásul egy esküvőn is részt kell vennünk.
holnap megyek megsasolom a lányomék uj házát,aztán kórház.....
ugyhogy mostanság tényleg be vagyok havazva.
de ne aggódjatok.
lessz nemulass!
Akrapovic.
..........ha annyira akarnád már rég megoldottad volna
bassza meg még mindig nincs műszaki a motoromon.
pedig nagyon mennék már én is
Egy kis érdekesség lefekvés előtt, egy motoros boltban fotóztam (Én még soha se láttam ilyen modellt), egy igazi ritkaság a leírás alapján! Mondjuk az a kormány gátló... , de mondjuk a motor adatai nagyon szépek, és a 320-as óra sokat ígér! Igaz az olasz technika, ühhhhmmmm....
.....most szólt a Mester.......igaza van .......Akrapovic....